Artikel top billede

Prisbelønnet CIO forfremmet: 800 mand under sig

Prisbelønnet dansk CIO har fået yderligere 200 mand under sig og rykkes op i firmaet. I stedet overtager en it-mand fra Danske Bank stillingen som ny CIO.

CIO Mikael Munck fra Saxo Bank får 200 nye mand under sin ledelse.

Det sker efter en større intern organisationsændring i banken.

"Den største ændring er, at Saxo bank nu har samlet de funktioner, vi internt definerer som 'run- and develop the bank', under én samlet funktion," forklarer han til Computerworld.

I praksis betyder det, at produkter, platforme, it, operations og business development fremover ligger i en organisatorisk enhed, Global Technology and Operations.

Dette giver ifølge CIO'en banken mulighed for en mere fokuseret og samlet indsats til at kunne levere til selve salgsorganisationen.

"Det er en spændende udvikling for Saxo Bank og ikke mindst for mig personligt," udtaler Mikael Munck.

Tidligere havde han 600 under sin ledelse - nu 800 mand, oplyser han.

Ny CIO fra hårdt prøvede Danske Bank

Faktisk ligger der ikke et egentligt it-strategiskifte bag ændringerne, oplyser han.

Men ændringen betyder stole og titel-skift, der også påvirker en anden bank.

"Der ligger ikke et skifte i it-strategien for Saxo Bank, og den nye CIO har et godt udgangspunkt, som naturligvis skal tilpasses vores omskiftelige omverden løbende," udtaler Mikael Munck.

Ergo rykker han op i organisationen og overlader CIO-titlen til en it-mand hentet fra Danske Bank.

For Danske Banks Global Head of eTrade vender tilbage til Saxo Bank efter halvandet år hos Danske Bank, der pt. selv står uden it-direktør, skriver Finanswatch.

Mikael Munck bekræfter, at Ashley Latham overtager rollen som CIO hos Saxo Bank, hvor han altså skal arbejde under den nu forfremmede CIO.

Mikael Munch er i øvrigt tidligere blevet kåret til årets CIO af Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere