Artikel top billede

Anonymous går nu målrettet efter Israel

Hacktivister har lagt stribevis af servere ned i sympati med en af parterne i Gaza-konflikten.

Det er efterhånden noget tid siden, at hackergruppen Anonymous har rørt på sig.

Gruppen har tidligere været meget aktiv med målrettede angreb mod institutioner, politiske partier eller andre meningsdannere, der har fremført argumenter, der ikke er faldet i den meget løst organiserede gruppes smag.

Læs også: Tæt på Anonymous: Sådan er gruppen organiseret

Blandt andet har en række danske politiske partier været mål, og gruppen har ligeledes truet hele Sverige med total digital kollaps.

Læs også: Anonymous: Vi har adgang til alle danske CPR-numre

Nu ser det imidlertid ud til, at gruppen igen har kørt de digitale kanoner i stilling. Bloggen med navnet Black Bag har samlet en stribe Twitter-beskeder, og de indikerer, at blandt andet den israelske efterretningstjeneste Mossads webside er blevet sendt en tur i hegnet.

Ifølge Anonymous har siden været nede i flere dage, men den
fungerer dog fint i skrivende stund.

Det skriver flere medier, eksempelvis Hardware.no og The Verge.

Krig mod statsapparatet

Twitter-meddelelserne beretter også om, at andre statslige servere med tilknytning til Israel er blevet udsat for angreb fra den selvbestaltede digitale politibetjent.

Gruppen lægger ikke skjul på hensigterne, og den inviterer ligefrem andre til at deltage i kampen mod den israelske stat i sympati med palæstinenserne.

Der er ikke første gang, at Israel står for skud. I fjor blev landet udsat for et massivt net-angreb, der betød, at vigtige trafikknudepunkter ved storbyen Haifa måtte lukkes.

Anonymous blev mistænkt for det angreb.

Læs også:

Anonymous angriber 3F og HK

Hackere truer: Vi lægger alle ned i dag kl. 14.30
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere