Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Danmarks bedste: Her er der en gylden fremtid for system-integratorer

Danmarks bedste system-integrator forventer store vækstrater i de kommende år. Se her, hvad topchef Torben Bolvig bygger forventningen på.

Scott/Tiger er Danmarks mest succesfulde systemintegrator-virksomhed og vinder årets Top 100 i denne kategori.

Og topchef Torben Bolvig regner med fortsat vækst det næste lange stykke tid i et marked, hvor it-miljøerne bliver mere og mere komplekse.

"Om softwaren ligger i kælderen eller i skyen betyder ikke noget for vores arbejde. Når du har købt grundsoftwaren fra eksempelvis Oracle og skal bygge en løsning, så handler det kun om licenserne til at lave arbejdet," siger han.

Han erkender dog, at cloud kan 'ramme os en smule" på driftssupport, hvilket dog ikke giver ham søvnløse nætter.

"Vores primære vækstområder er Oracle-teknologi, test, Q&A og freelancere," siger Torben Bolvig.

Scott/Tiger vil fortsætte sin vækst

Arbejdet med systemintegration bliver kun mere kompliceret for hver år, og derfor mener Torben Bolgvig, at der stadig vil være et stort behov for specialister.

"Vi er bindeleddet mellem nye teknologier og it-produkter hos vores kunder. Vi sikrer, at vores kunders investering i ny software giver det resultat og de data, som de skal bruge. Derfor kræver systemintegration lige dele teknisk kunnen og forretningsforståelse," siger han.

"Den ekspertise er der behov for, og vi forventer en fortsat vækst på 10-20 procent de næste år, og det er nok lavt sat, når jeg også regner vores nylige erhvervelse af Dana Consult med," siger Torben Bolvig.

En standardiseret industri er et tveægget sværd

I gamle dage ville en konsulent integrere de forskellige systemer hos kunden med en unik kodning fra gang til gang, men hvis kunden ønskede noget nyt, skulle alt laves om, fortæller Torben Bolvig.

"I takt med, at it-opgaver bliver mere og mere komplicerede, så bliver der også flere standardiserede protokoller at tage i betragtning. Det er selvfølgelig en fordel, fordi vi meget lettere kan arbejde videre med standardiserede protokoller og bygge ovenpå," siger Torben Bolvig.

"Det kræver dog også, at vores konsulenter altid er fuldt opdaterede på de nyeste systemkrav."

Lang erfaring giver glade kunder

Indtil Scott/Tiger opkøbte Dana Consult for et par måneder siden, satsede virksomheden pirmært på fastansatte, og det var med god grund, ifølge Torben Bolvig.

"Mange af de opgaver vi løser er meget komplicerede, og kræver et kendskab til den enkelte virksomheds behov. Så en ting er, at vi løser en opgave, men hvis vores kunde senere vil have en ny løsning eller flere funktioner, så er det vigtigt at kunne sende den samme konsulent afsted igen," siger Torben Bolvig.

It-virksomhedens ansatte har næsten alle fejret deres fem års jubilæum, og en del har været ansat der i mere end 10 år.

Læs også:
Erklæret tilhænger af fastansatte har købt ... et freelancekonsulenthus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Det hele begyndte med Microsofts Clippy, men i de kommende år truer ny trend med at forandre internettet “Det bliver fuldstændig styret af kunstig intelligent“
Den første generation af internettet var baseret på, at du skulle tænke og pege, men i fremtiden kommer det til at handle om en dialog mellem mennesker og maskine, spår Henrik Fabrin, der er stifter af botvirksomheden Certainly.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Bringer dine sikkerhedssiloer data og systemer i fare?
Individuelle sikkerhedsservices til hvert behov skaber store problemer og øger sårbarheden. Det er tid til at samle dem, få det fulde overblik og lukke hullerne i beskyttelsen.