Artikel top billede

Danmarks bedste: Her er der en gylden fremtid for system-integratorer

Danmarks bedste system-integrator forventer store vækstrater i de kommende år. Se her, hvad topchef Torben Bolvig bygger forventningen på.

Scott/Tiger er Danmarks mest succesfulde systemintegrator-virksomhed og vinder årets Top 100 i denne kategori.

Og topchef Torben Bolvig regner med fortsat vækst det næste lange stykke tid i et marked, hvor it-miljøerne bliver mere og mere komplekse.

"Om softwaren ligger i kælderen eller i skyen betyder ikke noget for vores arbejde. Når du har købt grundsoftwaren fra eksempelvis Oracle og skal bygge en løsning, så handler det kun om licenserne til at lave arbejdet," siger han.

Han erkender dog, at cloud kan 'ramme os en smule" på driftssupport, hvilket dog ikke giver ham søvnløse nætter.

"Vores primære vækstområder er Oracle-teknologi, test, Q&A og freelancere," siger Torben Bolvig.

Scott/Tiger vil fortsætte sin vækst

Arbejdet med systemintegration bliver kun mere kompliceret for hver år, og derfor mener Torben Bolgvig, at der stadig vil være et stort behov for specialister.

"Vi er bindeleddet mellem nye teknologier og it-produkter hos vores kunder. Vi sikrer, at vores kunders investering i ny software giver det resultat og de data, som de skal bruge. Derfor kræver systemintegration lige dele teknisk kunnen og forretningsforståelse," siger han.

"Den ekspertise er der behov for, og vi forventer en fortsat vækst på 10-20 procent de næste år, og det er nok lavt sat, når jeg også regner vores nylige erhvervelse af Dana Consult med," siger Torben Bolvig.

En standardiseret industri er et tveægget sværd

I gamle dage ville en konsulent integrere de forskellige systemer hos kunden med en unik kodning fra gang til gang, men hvis kunden ønskede noget nyt, skulle alt laves om, fortæller Torben Bolvig.

"I takt med, at it-opgaver bliver mere og mere komplicerede, så bliver der også flere standardiserede protokoller at tage i betragtning. Det er selvfølgelig en fordel, fordi vi meget lettere kan arbejde videre med standardiserede protokoller og bygge ovenpå," siger Torben Bolvig.

"Det kræver dog også, at vores konsulenter altid er fuldt opdaterede på de nyeste systemkrav."

Lang erfaring giver glade kunder

Indtil Scott/Tiger opkøbte Dana Consult for et par måneder siden, satsede virksomheden pirmært på fastansatte, og det var med god grund, ifølge Torben Bolvig.

"Mange af de opgaver vi løser er meget komplicerede, og kræver et kendskab til den enkelte virksomheds behov. Så en ting er, at vi løser en opgave, men hvis vores kunde senere vil have en ny løsning eller flere funktioner, så er det vigtigt at kunne sende den samme konsulent afsted igen," siger Torben Bolvig.

It-virksomhedens ansatte har næsten alle fejret deres fem års jubilæum, og en del har været ansat der i mere end 10 år.

Læs også:
Erklæret tilhænger af fastansatte har købt ... et freelancekonsulenthus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere