Artikel top billede

Min filosofi er, at du skaber større værdi i din virksomhed, når du har fastansatte. Det er også sjovere, og det giver et ordentligt arbejdsklima. Freelancere er en flygtig vare, siger Torben Bolvig, administrerende direktør for Scott/Tiger. (Foto: BO TORNVIG)

Erklæret tilhænger af fastansatte har købt ... et freelancekonsulenthus

Scott/Tiger, som er svoren tilhænger af fastansatte konsulenter, har netop købt freelancekonsulenthuset Dana Consult kontant. Men det giver god mening, siger direktøren.

Freelance er den fremherskende arbejdsform blandt it-konsulenter, men sådan arbejder man ikke hos konsulenthuset Scott/Tiger, som har eksisteret siden 2003.

"Min filosofi er, at du skaber større værdi i din virksomhed, når du har fastansatte. Det er også sjovere, og det giver et ordentligt arbejdsklima. Freelancere er en flygtig vare," siger Torben Bolvig, administrerende direktør for Scott/Tiger.

De fleste af Scott/Tigers omkring 30 konsulenter har været i firmaet i mindst fem år, og adskillige har haft 10-års jubilæum.

Nu også frie fugle i familien

Nu har Scott/Tiger så alligevel fået de frie fugle tættere ind på kroppen. Firmaet fra Holte i Nordsjælland har pr. 1. juli overtaget Dana Consult A/S, som udelukkende har tilknyttet freelancekonsulenter. Men det hele giver alligevel god mening, siger Torben Bolvig.

"Hos Scott/Tiger er vi specialister med dybt kendskab til vores kunders ofte komplekse systemer, og for både kundernes og vores skyld er det vigtigt, at det er de samme konsulenter, som håndterer opgaverne, selv om der kan gå måneder mellem dem. Det er den eneste måde, man kan sikre vidensopbygningen på det niveau, vi befinder os på," siger han.

"Men sagen er, at vores kunder i de senere år også er begyndt at efterspørge konsulentydelser inden for SAP, Java, .net og så videre. Det har vi hidtil samarbejdet med især Dana Consult om, men vi havde behov for at kunne levere den slags ydelser endnu hurtigere, så derfor har vi nu overtaget Dana Consult inklusive eksisterende kunder og kontrakter og altså et vidt forgrenet net af freelance-konsulenter," fortæller Torben Bolvig.

Når en omsætning på 40 millioner i 2014

Scott/Tigers to hovedområder hidtil er dels konsulentydelser inden for Oracle-teknologi og dels inden for test-området. Firmaet er både Oracle guldpartner og HP guldpartner inden for testsoftware - et område, hvor HP i øvrigt er absolut markedsleder. Desuden har firmaet en lille bibeskæftigelse inden for kvalitetssikring til pharmasektoren. Alt sammen resulterede det i en omsætning i 2013 på 30 millioner kroner.

Handlen er sket kontant, men prisen er ikke offentliggjort. Torben Bolvig forventer, at Scott/Tiger kommer ud af 2014 med en omsætning på 40 millioner kroner.

Læs også:
Jysk BI-offensiv i København: Mange nye job efter ferien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere