Artikel top billede

Min filosofi er, at du skaber større værdi i din virksomhed, når du har fastansatte. Det er også sjovere, og det giver et ordentligt arbejdsklima. Freelancere er en flygtig vare, siger Torben Bolvig, administrerende direktør for Scott/Tiger.

Erklæret tilhænger af fastansatte har købt ... et freelancekonsulenthus

Scott/Tiger, som er svoren tilhænger af fastansatte konsulenter, har netop købt freelancekonsulenthuset Dana Consult kontant. Men det giver god mening, siger direktøren.

Freelance er den fremherskende arbejdsform blandt it-konsulenter, men sådan arbejder man ikke hos konsulenthuset Scott/Tiger, som har eksisteret siden 2003.

"Min filosofi er, at du skaber større værdi i din virksomhed, når du har fastansatte. Det er også sjovere, og det giver et ordentligt arbejdsklima. Freelancere er en flygtig vare," siger Torben Bolvig, administrerende direktør for Scott/Tiger.

De fleste af Scott/Tigers omkring 30 konsulenter har været i firmaet i mindst fem år, og adskillige har haft 10-års jubilæum.

Nu også frie fugle i familien

Nu har Scott/Tiger så alligevel fået de frie fugle tættere ind på kroppen. Firmaet fra Holte i Nordsjælland har pr. 1. juli overtaget Dana Consult A/S, som udelukkende har tilknyttet freelancekonsulenter. Men det hele giver alligevel god mening, siger Torben Bolvig.

"Hos Scott/Tiger er vi specialister med dybt kendskab til vores kunders ofte komplekse systemer, og for både kundernes og vores skyld er det vigtigt, at det er de samme konsulenter, som håndterer opgaverne, selv om der kan gå måneder mellem dem. Det er den eneste måde, man kan sikre vidensopbygningen på det niveau, vi befinder os på," siger han.

"Men sagen er, at vores kunder i de senere år også er begyndt at efterspørge konsulentydelser inden for SAP, Java, .net og så videre. Det har vi hidtil samarbejdet med især Dana Consult om, men vi havde behov for at kunne levere den slags ydelser endnu hurtigere, så derfor har vi nu overtaget Dana Consult inklusive eksisterende kunder og kontrakter og altså et vidt forgrenet net af freelance-konsulenter," fortæller Torben Bolvig.

Når en omsætning på 40 millioner i 2014

Scott/Tigers to hovedområder hidtil er dels konsulentydelser inden for Oracle-teknologi og dels inden for test-området. Firmaet er både Oracle guldpartner og HP guldpartner inden for testsoftware - et område, hvor HP i øvrigt er absolut markedsleder. Desuden har firmaet en lille bibeskæftigelse inden for kvalitetssikring til pharmasektoren. Alt sammen resulterede det i en omsætning i 2013 på 30 millioner kroner.

Handlen er sket kontant, men prisen er ikke offentliggjort. Torben Bolvig forventer, at Scott/Tiger kommer ud af 2014 med en omsætning på 40 millioner kroner.

Læs også:
Jysk BI-offensiv i København: Mange nye job efter ferien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.