Artikel top billede

Fejlen fundet: Derfor dræner Facebook batteriet på din iPhone

Facebook har fundet årsagen til, at Facebook dræner batteriet lynhurtigt på iPhone og iPads.

Facebook er klar med en lynopdatering til iPhone og iPads, efter selskabet er blevet mødt med beskyldninger om, at Facebook-app'en dræner iOS-baserede maskiner for strøm meget hurtigt.

Ifølge Facebook-udvikler Ari Grant har Facebook fundet 'enkelte nøgle-issues ' og fundet frem til en række forbedringer, hvoraf nogle allerede er blevet lanceret.

Den første opdatering, som Facebook har sendt på gaden, skal sætte en stopper for det, som Facebook kalder for 'CPU-spin,' som skyldes en fejl i netværks-koden.

"Et 'CPU-spin' er som et barn på bagsædet af en bil, som bliver ved med at spørge: 'Er vi der snart, er vi der snart, er vi der snart,' hvor spørgsmålet jo ikke bidrager det mindste til at vi vitterligt når frem til vores destination," lyder det fra Ari Grant på Facebook.

Ifølge selskabet er problemet blevet forværret af, at Facebook-appen i nogle tilfælde er fortsat med at afspille lyd til afspillede videoer i det skjulte og med lyden skruet helt ned, efter videoen er blevet slukket.

Det har ført til, at app'en har drænet batteriet for strøm.

Facebook vil nu løse dette problem ved at fjerne muligheden for at afspille lyd i baggrunden fuldstændigt.

Problemet er opstået med iOS 9 og blev opdaget af it-manden Matt Gilligan i sidste uge. Kritikken vakte straks genklang blandt mange brugere, der kunne genkende problematikken og som kritiserede Facebook for at være 'bruger-fjendtlige' og i 'dyb mangel for respekt for iOS-brugere.'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere