Artikel top billede

Fejlen fundet: Derfor dræner Facebook batteriet på din iPhone

Facebook har fundet årsagen til, at Facebook dræner batteriet lynhurtigt på iPhone og iPads.

Facebook er klar med en lynopdatering til iPhone og iPads, efter selskabet er blevet mødt med beskyldninger om, at Facebook-app'en dræner iOS-baserede maskiner for strøm meget hurtigt.

Ifølge Facebook-udvikler Ari Grant har Facebook fundet 'enkelte nøgle-issues ' og fundet frem til en række forbedringer, hvoraf nogle allerede er blevet lanceret.

Den første opdatering, som Facebook har sendt på gaden, skal sætte en stopper for det, som Facebook kalder for 'CPU-spin,' som skyldes en fejl i netværks-koden.

"Et 'CPU-spin' er som et barn på bagsædet af en bil, som bliver ved med at spørge: 'Er vi der snart, er vi der snart, er vi der snart,' hvor spørgsmålet jo ikke bidrager det mindste til at vi vitterligt når frem til vores destination," lyder det fra Ari Grant på Facebook.

Ifølge selskabet er problemet blevet forværret af, at Facebook-appen i nogle tilfælde er fortsat med at afspille lyd til afspillede videoer i det skjulte og med lyden skruet helt ned, efter videoen er blevet slukket.

Det har ført til, at app'en har drænet batteriet for strøm.

Facebook vil nu løse dette problem ved at fjerne muligheden for at afspille lyd i baggrunden fuldstændigt.

Problemet er opstået med iOS 9 og blev opdaget af it-manden Matt Gilligan i sidste uge. Kritikken vakte straks genklang blandt mange brugere, der kunne genkende problematikken og som kritiserede Facebook for at være 'bruger-fjendtlige' og i 'dyb mangel for respekt for iOS-brugere.'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere