Artikel top billede

Foto: Steffen Villadsen

Sennheiser er Danmarks bedste hardware-virksomhed: "Der er masser af muligheder for en lille spiller som os"

Top 100: De seneste mange år har Sennheiser Communications været vant til vilde vækstrater. Sådan skal det også være i fremtiden, lyder det fra direktøren. Men markedsandelene skal måske erobres fra dansk nabo.

Årets vinder af Top 100-kategorien Hardware er de seneste mange år stormet frem.

Sennheiser Communications oplever en vækst på omkring 20 procent årligt, og det er planen er fortsætte indtoget på markedet, forklarer direktøren. 

“Vores markedsandele er ikke på et niveau, hvor vi kun skal vokse med markedet. Der er masser af muligheder for en lille spiller som os for at tage markedsandele. Vi har en klar forventning om, at vi kan blive ved med at vækste de kommende år,“ siger direktør for Sennheiser Communications Jeppe Dalberg-Larsen.

I kategorien Hardware ligger Sennheiser Communications da også i top med en Sovereign-score på 270.

Det betyder, at virksomheden endnu en gang placerer sig i toppen af hardwaresektionen, ligesom det var tilfældet sidste år.

Det kan da også blive svært for forfølgerne i Top 100 at hægte sig på. Ifølge Sennheiser Communications’ folk ser markedet for headset i øjeblikket ud til at blomstre.

Direktøren for virksomheden understreger da også, at man har en forventning om at kunne fortsætte den positive udvikling.

Nabokrig

Hvis Jeppe Dalberg-Larsen og resten af folkene hos Sennheiser Communications skal have succes med at erobre nye markedsandele, skal Sennheiser Communications op at slås med en dansk konkurrent, og det kan udvikle sig til en form for nabokrig.

En af de andre store spillere på markedet for professionelle headset er nemlig Jabra, der er en del af GN-koncernen.

Det er en af branchens helt store spillere, og Jabra har også danske rødder.

Faktisk bor begge virksomheder klos op ad hinanden i Ballerup med mindre end halvanden kilometer mellem sig.

Det er ikke en placering eller en kompetence, der er givet fra de højere magter, men derimod ifølge Jeppe Dalberg-Larsen et resultat af mange års dansk fokus på audioindustrien.

“Det er ikke noget, der bestemt ovenfra, at Danmark skal være centrum inden for lyd. Det har stille og roligt udviklet sig.”




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere