Artikel top billede

Telia-regnskab afslører: Har mistet 4.000 kunder i Danmark

Telia mistede 4.000 danske mobilabonnenter i fjerde kvartal.

I fjerde kvartal mistede teleselskabet Telia 4.000 danske mobilabonnenter, der forlod selskabet til fordel for konkurrenterne.

Det skriver Børsen på baggrund af den svenske koncern, Telia Companys, kvartalsregnskab.

På trods af abonnements-tilbagegangen går det dog fremad for Telia på det danske marked, hvor Telia Danmark i fjerde kvartal af 2017 havde en fremgang på den primære drift før afskrivning fra 153 millioner kroner i samme kvartal året før til 161 millioner kroner. 

Zoomer vi ud og kigger på det globale regnskab, står Telias omsætning dog næsten stille i fjerde kvartal, hvor Telia landede på en omsætning på 21,19 milliarder svenske kroner mod 21,13 milliarder svenske kroner i samme periode året før. 

Telias driftsresultat lander på 6,59 milliarder svenske kroner, hvilket er stort set identisk med analytikernes forventninger. De havde forudset et driftsresultat på 6,60 milliarder svenske kroner.

Telias nettooverskud på 754 millioner svenske kroner skuffer dog analytikerne, der havde forventet et resultat på 2,86 milliarder svenske kroner.

Nettoversskuddet er også betragteligt lavere end samme periode året før, hvor Telia havde et overskud på 7,3 milliarder svenske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere