Artikel top billede

Telia-regnskab afslører: Har mistet 4.000 kunder i Danmark

Telia mistede 4.000 danske mobilabonnenter i fjerde kvartal.

I fjerde kvartal mistede teleselskabet Telia 4.000 danske mobilabonnenter, der forlod selskabet til fordel for konkurrenterne.

Det skriver Børsen på baggrund af den svenske koncern, Telia Companys, kvartalsregnskab.

På trods af abonnements-tilbagegangen går det dog fremad for Telia på det danske marked, hvor Telia Danmark i fjerde kvartal af 2017 havde en fremgang på den primære drift før afskrivning fra 153 millioner kroner i samme kvartal året før til 161 millioner kroner. 

Zoomer vi ud og kigger på det globale regnskab, står Telias omsætning dog næsten stille i fjerde kvartal, hvor Telia landede på en omsætning på 21,19 milliarder svenske kroner mod 21,13 milliarder svenske kroner i samme periode året før. 

Telias driftsresultat lander på 6,59 milliarder svenske kroner, hvilket er stort set identisk med analytikernes forventninger. De havde forudset et driftsresultat på 6,60 milliarder svenske kroner.

Telias nettooverskud på 754 millioner svenske kroner skuffer dog analytikerne, der havde forventet et resultat på 2,86 milliarder svenske kroner.

Nettoversskuddet er også betragteligt lavere end samme periode året før, hvor Telia havde et overskud på 7,3 milliarder svenske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere