Artikel top billede

Telia-regnskab afslører: Har mistet 4.000 kunder i Danmark

Telia mistede 4.000 danske mobilabonnenter i fjerde kvartal.

I fjerde kvartal mistede teleselskabet Telia 4.000 danske mobilabonnenter, der forlod selskabet til fordel for konkurrenterne.

Det skriver Børsen på baggrund af den svenske koncern, Telia Companys, kvartalsregnskab.

På trods af abonnements-tilbagegangen går det dog fremad for Telia på det danske marked, hvor Telia Danmark i fjerde kvartal af 2017 havde en fremgang på den primære drift før afskrivning fra 153 millioner kroner i samme kvartal året før til 161 millioner kroner. 

Zoomer vi ud og kigger på det globale regnskab, står Telias omsætning dog næsten stille i fjerde kvartal, hvor Telia landede på en omsætning på 21,19 milliarder svenske kroner mod 21,13 milliarder svenske kroner i samme periode året før. 

Telias driftsresultat lander på 6,59 milliarder svenske kroner, hvilket er stort set identisk med analytikernes forventninger. De havde forudset et driftsresultat på 6,60 milliarder svenske kroner.

Telias nettooverskud på 754 millioner svenske kroner skuffer dog analytikerne, der havde forventet et resultat på 2,86 milliarder svenske kroner.

Nettoversskuddet er også betragteligt lavere end samme periode året før, hvor Telia havde et overskud på 7,3 milliarder svenske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere