Artikel top billede

Netcompany-stifteren André Rogaczewski får ny toppost: Skal afløse Tommy Ahlers

André Rogaczewski skal være formand for en ny iværksætterfond, hvor han afløser forsknings- og undervisningsminister Tommy Ahlers (V).

André Rogaczewski, der er stifter af den danske it-succes Netcompany, bliver ny formand for Fonden for Entreprenørskab.

Det skriver Berlingske.

Andre Rogaczewski afløser Tommy Ahlers, der fratrådte posten, da han tilbage i maj blev forsknings- og undervisningsminister.

Fonden for Entreprenørskab blev i 2009 stiftet af Danfoss-chefen Jørgen Mads Clausen, der ønskede at fremme undervisning i iværksætteri og entreprenørskab.

Alle skal tænke som iværksættere

Andre Rogaczewsky fortæller til Berlingske, at alle virksomheder bør have flere medarbejdere, der tænker som iværksættere.

”Specielt de små og mellemstore har brug for, at der er minimum én eller to medarbejdere, gerne flere, der har et entreprenørmindset, der får dem til at forestille sig, at man kan gøre ting anderledes og stille spørgsmål,” siger André Rogaczewski til Berlingske.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere