Artikel top billede

(Foto: © Hans Søndergaard / Hans Soendergaard)

Netcompany-stifteren André Rogaczewski får ny toppost: Skal afløse Tommy Ahlers

André Rogaczewski skal være formand for en ny iværksætterfond, hvor han afløser forsknings- og undervisningsminister Tommy Ahlers (V).

André Rogaczewski, der er stifter af den danske it-succes Netcompany, bliver ny formand for Fonden for Entreprenørskab.

Det skriver Berlingske.

Andre Rogaczewski afløser Tommy Ahlers, der fratrådte posten, da han tilbage i maj blev forsknings- og undervisningsminister.

Fonden for Entreprenørskab blev i 2009 stiftet af Danfoss-chefen Jørgen Mads Clausen, der ønskede at fremme undervisning i iværksætteri og entreprenørskab.

Alle skal tænke som iværksættere

Andre Rogaczewsky fortæller til Berlingske, at alle virksomheder bør have flere medarbejdere, der tænker som iværksættere.

”Specielt de små og mellemstore har brug for, at der er minimum én eller to medarbejdere, gerne flere, der har et entreprenørmindset, der får dem til at forestille sig, at man kan gøre ting anderledes og stille spørgsmål,” siger André Rogaczewski til Berlingske.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere