Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Gave-guide: Forkæl ørerne på en du holder af med disse headsets og højttalere

Her er Computerworlds bud på de bedste lydgaver man kan ønske sig eller forære væk.

Julen nærmer sig, hvor der er efterhånden er en hævdvundet tradition for hårde pakker med vellyd i.

Markedet for lyd, både i form af headset eller højtalere er dog en mindre jungle, hvor et utal af producenter leverer løsninger af svingende kvalitet i et hav af forskellige prispunkter.

Står der vellyd på ønskesedlen, vil Computerworld derfor gerne assistere med redaktionens bud på gode lydoplevelser i forskellige prisniveauer.

Se også: Guide: Her er de bedste gaver til at skabe det intelligente og smarte hjem

Ikea Eneby – fra omkring 400 kroner

Selvom Ikea nok mest er kendt og berygtet for deres saml-selv møbler, er deres bud på prisvenlig elektronik til hjemmet også værd at se nærmere på.

Med Eneby har Ikea skabt en overraskende pæn og vellydende bluetooth-højttaler til prisen. Hvad du dog må leve med, er at meget er sparet væk: multirumsfeatures, AirPlay og Chromecast, knapper og app-styring er alt sammen sparet væk.

Du får endda lov til at samle lidt af herligheden selv, og skal du have et batteri i højttaleren er

Plantronics BackBeat Fit 350 – omkring 550 kroner

Et trådløst headset er nærmest blevet et must i takt med, at stadigt flere mobiler og tablets får fjernet jack-stikket.

En billig og holdbar adgangsbillet til trådløs frihed sørger Plantronics dog for med deres Backbeat Fit, som byder på et sportspræget design der kan holde til træningspasset strabadser.

Harman Kardon Onyx Studio 4 – omkring 1.200 kroner

Harman Kardons Onyx Studio er kontinuerligt blevet forbedret, så den i sin fjerde generation forener vellydende trådløs lyd med op til otte timers driftstid.

Den diskformede højttaler kan sættes op på stribe, så op til fire enheder sammen kan levere et lydtryk, der kan spille enhver stue op. Op til to enheder kan sluttes til højttalerne samtidigt

Den vejledende pris på omkring 3.000 kroner skal man se bort fra, men den aktuelle tilbudspris på lige under et tusinde kroner gør den et sikkert køb.

Apple AirPods – omkring 1.100 kroner

Selvom Apples Airpods er selskabets allerførste bud på et trådløst headset, fik de hurtigt etableret sig som et oplagt headset dengang Apple besluttede af jack-stikket skulle pensioneres.

Selv i dag, knap to år efter debuten, er Apples AirPods i en klasse for sig når det gælder enkelhed i brug og anvendelighed i hverdagen.

Parringen (med en Apple-enhed) kan ikke gøres enklere, mens driftstiden på op til 20 timer med det medfølgende lade-etui fortsat er uden rivaler.

Jabra Elite 65t – omkring 1.250 kroner

Jabras bud på en konkurrent til Apples Airpods er måske ikke nær så kompakte og enkle i brug som det californiske alternativ, men til gengæld gør de det bedst der, hvor det rigtig tæller: lydkvaliteten.

Jabra Elite 65t giver kabelfri glæde og vellyd mens den samtidig styrkes med glimrende mikrofoner og en optimal pasform.

Skal der trænes med headsetet, fås 65t også i en ’Active’ variant med en forbedret evne til at modstå vand, sved og støv.

Sony WH-1000XM3 – omkring 2.800 kroner

Sonys seneste bud på et headset med aktiv støjreduktion cementerer selskabets plads i toppen af et felt som længe har været domineret af Bose, Sennheiser og Beoplay.

Her forenes en god pasform med overbevisende støjreduktion, smarte features, glimrende lyd med en lav vægt som vil lukke dig ind i en komfortabel stillekupé, som vil glæde på den næste langdistanceflyvning eller dag på kontoret.

Med en dagpris på 2.799 kroner, får du lov til at betale for dem, men så belønnes du også med et headset som er uden svagheder.

Se også: Mobil-guide: De bedste telefoner til under juletræet


Loading ikon