Artikel top billede

Efter stigende konkurrence fra Uber: Nu skifter Just Eat ud i topledelsen

Dansk-stiftede Just Eat tager nu afsked med sin administrerende direktør og forfremmer i stedet sin kundeservicedirektør. Det sker efter en periode med hård konkurrence fra blandt andet Uber.

Efter en periode med stigende konkurrence på takeaway-markedet skifter dansk-stiftede Just Eat, der i dag er på britiske hænder, ud i topledelsen.

Det skriver Bloomberg.

Mandag kom det således frem, at Peter Plumb stopper som administrerende direktør for selskabet, og ind som midlertidig administrerende direktør er i stedet kommet Peter Duffy, der indtil nu har været kundeservice-direktør i selskabet.

”Forretningen er sund, og det er nu tid til, at jeg træder tilbage og gør plads til en ny leder,” siger Peter Plumb ifølge Bloomberg

Peter Plump tiltrådte som administrerende direktør så sent som i midten af 2017, men i 2018 er selskabets aktiekurs faldet med over 25 procent.

Just Eat har ikke oplyst årsagen til, at der nu bliver skiftet ud på topledelsen, men Bloomberg påpeger, at det sker efter, at selskabet på markedet i Storbritannien bliver mødt med stigende konkurrence fra blandt andet Deliveroo og amerikanske Uber Eat.

Også i Danmark har Just Eat fået konkurrence fra finske Wolt og takeaway-portalen Hungry. Sidstnævnte drives blandt andet af tidligere Just Eat-folk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere