Artikel top billede

Efter stigende konkurrence fra Uber: Nu skifter Just Eat ud i topledelsen

Dansk-stiftede Just Eat tager nu afsked med sin administrerende direktør og forfremmer i stedet sin kundeservicedirektør. Det sker efter en periode med hård konkurrence fra blandt andet Uber.

Efter en periode med stigende konkurrence på takeaway-markedet skifter dansk-stiftede Just Eat, der i dag er på britiske hænder, ud i topledelsen.

Det skriver Bloomberg.

Mandag kom det således frem, at Peter Plumb stopper som administrerende direktør for selskabet, og ind som midlertidig administrerende direktør er i stedet kommet Peter Duffy, der indtil nu har været kundeservice-direktør i selskabet.

”Forretningen er sund, og det er nu tid til, at jeg træder tilbage og gør plads til en ny leder,” siger Peter Plumb ifølge Bloomberg

Peter Plump tiltrådte som administrerende direktør så sent som i midten af 2017, men i 2018 er selskabets aktiekurs faldet med over 25 procent.

Just Eat har ikke oplyst årsagen til, at der nu bliver skiftet ud på topledelsen, men Bloomberg påpeger, at det sker efter, at selskabet på markedet i Storbritannien bliver mødt med stigende konkurrence fra blandt andet Deliveroo og amerikanske Uber Eat.

Også i Danmark har Just Eat fået konkurrence fra finske Wolt og takeaway-portalen Hungry. Sidstnævnte drives blandt andet af tidligere Just Eat-folk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere