Artikel top billede

Efter stigende konkurrence fra Uber: Nu skifter Just Eat ud i topledelsen

Dansk-stiftede Just Eat tager nu afsked med sin administrerende direktør og forfremmer i stedet sin kundeservicedirektør. Det sker efter en periode med hård konkurrence fra blandt andet Uber.

Efter en periode med stigende konkurrence på takeaway-markedet skifter dansk-stiftede Just Eat, der i dag er på britiske hænder, ud i topledelsen.

Det skriver Bloomberg.

Mandag kom det således frem, at Peter Plumb stopper som administrerende direktør for selskabet, og ind som midlertidig administrerende direktør er i stedet kommet Peter Duffy, der indtil nu har været kundeservice-direktør i selskabet.

”Forretningen er sund, og det er nu tid til, at jeg træder tilbage og gør plads til en ny leder,” siger Peter Plumb ifølge Bloomberg

Peter Plump tiltrådte som administrerende direktør så sent som i midten af 2017, men i 2018 er selskabets aktiekurs faldet med over 25 procent.

Just Eat har ikke oplyst årsagen til, at der nu bliver skiftet ud på topledelsen, men Bloomberg påpeger, at det sker efter, at selskabet på markedet i Storbritannien bliver mødt med stigende konkurrence fra blandt andet Deliveroo og amerikanske Uber Eat.

Også i Danmark har Just Eat fået konkurrence fra finske Wolt og takeaway-portalen Hungry. Sidstnævnte drives blandt andet af tidligere Just Eat-folk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere