Artikel top billede

Britisk it-sikkerhedsorgan kritiserer igen Huawei for at have sårbarheder i cybersikkerheden

Det statslige britiske organ HCSEC rejser igen kritik af Huaweis sikkerhedsforanstaltninger. Organet har ikke fundet tegn på spionage, men kritiserer det kinesiske selskab for at have seriøse sårbarheder i selskabets netværksudstyr.

Huawei kritiseres igen for at have "seriøse" sikkerhedssårbarheder.

Kritikken kommer fra det britiske statsorgan HCSEC, som er en afdeling under det britiske National Cyber Security Center, der er sat i verden for at kigge Huawei efter i sømmene.

Det skriver The Verge.

Det statslige sikkerhedsorgan har ikke fundet bevis på spionage fra det kinesiske selskab, men de rejser stadig kritik af deres "ingeniørkompetencer" og "cybersikkerheds hygiejne" i forbindelse med deres netværksudstyr, skriver de i en ny rapport.

Der står i rapporten at:

"HCSEC bliver ved med at finde seriøse sårbarheder i de undersøgte Huawei-produkter. Flere hunderede sårbarheder er blevet indrapporteret til de britiske netværksudbydere for at informere om risikohåndtering og oprydning i 2018."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere