Artikel top billede

Britisk it-sikkerhedsorgan kritiserer igen Huawei for at have sårbarheder i cybersikkerheden

Det statslige britiske organ HCSEC rejser igen kritik af Huaweis sikkerhedsforanstaltninger. Organet har ikke fundet tegn på spionage, men kritiserer det kinesiske selskab for at have seriøse sårbarheder i selskabets netværksudstyr.

Huawei kritiseres igen for at have "seriøse" sikkerhedssårbarheder.

Kritikken kommer fra det britiske statsorgan HCSEC, som er en afdeling under det britiske National Cyber Security Center, der er sat i verden for at kigge Huawei efter i sømmene.

Det skriver The Verge.

Det statslige sikkerhedsorgan har ikke fundet bevis på spionage fra det kinesiske selskab, men de rejser stadig kritik af deres "ingeniørkompetencer" og "cybersikkerheds hygiejne" i forbindelse med deres netværksudstyr, skriver de i en ny rapport.

Der står i rapporten at:

"HCSEC bliver ved med at finde seriøse sårbarheder i de undersøgte Huawei-produkter. Flere hunderede sårbarheder er blevet indrapporteret til de britiske netværksudbydere for at informere om risikohåndtering og oprydning i 2018."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere