Artikel top billede

Robotterne skal indtage Udlændingestyrelsen: Vil spare et tocifret millionbeløb

Robotteknologi skal i de kommende år spare Udlændingestyrelsen for et tocifret millionbeløb.

Robotterne bør gøre sit indtog i Udlændingestyrelsen.

Robotteknologien vil spare styrelsen for et tocifret millionbeløb.

Så klar er beskeden til Udlændingestyrelsen i en budgetanalyse fra konsulenthusene Struensee & Co samt Zanbenberg & Company.

Det skriver Altinget, der har fået aktindsigt i budgetanalysen.

Her fremgår det, at Udlændingestyrelsen allerede i de kommende år bør indføre robotter til at udføre delprocesser inden for opholdskort, fakturering og behandling af processer i familiesammenføringssager.

"Den måde, som jeg læser og vil bruge budgetanalysen på, er, at vi i endnu højere grad skal kigge på de teknologiske muligheder, der er for at automatisere processer på vores store sagsområder. Så budgetanalysen sætter en klar retning, men det er omvendt ikke en analyse, der fuldstændig blindt rammestyrer os," siger Niels Henrik Larsen, direktør i Udlændingestyrelsen til mediet.

I 2020 flytter Udlændingestyrelsen fra København til Næstved.

For at beholde medarbejderne har styrelsen indført en fleksibilitetspakke, der blandt andet betyder, at medarbejderne kan bruge rejsetiden fra København til Næstved som arbejdstid.

Derfor har styrelsen desuden stort fokus på at sikre, at medarbejderne bliver bedre til at arbejde digitalt under rejsen til og fra arbejde.

Læs også:
Forsvaret satser stort på RPA: Ny farm af software-robotter skal automatisere op mod 80 processer - søger masser af nye folk

RPA-investeringer i voldsom vækst: "RPA og robotter er lige nu det rene cowboyland"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.