Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Robotterne skal indtage Udlændingestyrelsen: Vil spare et tocifret millionbeløb

Robotteknologi skal i de kommende år spare Udlændingestyrelsen for et tocifret millionbeløb.

Robotterne bør gøre sit indtog i Udlændingestyrelsen.

Robotteknologien vil spare styrelsen for et tocifret millionbeløb.

Så klar er beskeden til Udlændingestyrelsen i en budgetanalyse fra konsulenthusene Struensee & Co samt Zanbenberg & Company.

Det skriver Altinget, der har fået aktindsigt i budgetanalysen.

Her fremgår det, at Udlændingestyrelsen allerede i de kommende år bør indføre robotter til at udføre delprocesser inden for opholdskort, fakturering og behandling af processer i familiesammenføringssager.

"Den måde, som jeg læser og vil bruge budgetanalysen på, er, at vi i endnu højere grad skal kigge på de teknologiske muligheder, der er for at automatisere processer på vores store sagsområder. Så budgetanalysen sætter en klar retning, men det er omvendt ikke en analyse, der fuldstændig blindt rammestyrer os," siger Niels Henrik Larsen, direktør i Udlændingestyrelsen til mediet.

I 2020 flytter Udlændingestyrelsen fra København til Næstved.

For at beholde medarbejderne har styrelsen indført en fleksibilitetspakke, der blandt andet betyder, at medarbejderne kan bruge rejsetiden fra København til Næstved som arbejdstid.

Derfor har styrelsen desuden stort fokus på at sikre, at medarbejderne bliver bedre til at arbejde digitalt under rejsen til og fra arbejde.

Læs også:
Forsvaret satser stort på RPA: Ny farm af software-robotter skal automatisere op mod 80 processer - søger masser af nye folk

RPA-investeringer i voldsom vækst: "RPA og robotter er lige nu det rene cowboyland"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere