Artikel top billede

Huawei kreerer helt ny produktkategori: Et fjernsyn med indbygget 5G

Huawei forener deres mest avancerede mobilteknologi med et high-end fjernsyn og kreerer en helt ny produktkategori.

Den kinesiske mobilgigant har på rekordtid etableret sig som en af klodens netværksudbydere og mobilproducenter.

Nu forsøger koncernen sig med helt nye uopdyrkede områder: Fjernsyn med indbygget mobilforbindelse.

Ifølge Nikkei Asian Review agter selskabet at være først med den nye produktkategori senere på året, hvor selskabet vil løfte sløret for et high-end 8K-fjernsyn med indbygget lynhurtig 5G-internetforbindelse.

Fjernsynet vil kunne udnytte 5G-forbindelsen ekstreme båndbredde og korte responstid til at understøtte steaming af båndbreddekrævende opgaver såsom 360 graders video og virtual reality over det avancerede mobilnetværk, lyder det.

Mediet stillet dog spørgsmålstegn ved, hvorvidt det eksisterende økosystem af tjenester kan tilbyde sådanne services.

5G-fjernsyn vil dog kunne adressere det massive behov for båndbredde, som 8K-indhold kræver. Med 16 gange højere opløsning end et almindeligt Full HD signal, vil det stille høre krav til hjemmets eksiterende bredbåndsopkobling.

Samtidig vil 5G-fjernsynet fungere som en mobil bredbåndsrouter til hjemmets øvrige internetopkoblede enheder.

Angriber Samsung fra ny front

Med udmeldingen udfordrer Huawei markedets ledende tv-producent Samsung fra en ny front, i takt med det kinesiske mobilselskab også begynder at gøre sig gældende på pc-markedet.

Analyseinstituttet IHS Markit forudser at markedet for 8K fjernsyn vil eksplodere i de kommende år. Hvor 2018 bød på et styksalg på 20.000 enheder, regnes der med mere end 20-dobling i 2019 med et forventet styksalg på 430.000 8k-fjernsyn i løbet af 2019.

Se også: Nu kommer 8K-TV bølgen – men hvad med pris og anvendelighed?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.