Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Linkedin migrerer kæmpe infrastruktur til Microsoft Azure

Tre år efter Microsofts opkøb af Linkedin for 27 milliarder dollar vil det sociale forretningsmedie nu rykke sin it-infrastruktur over på Microsoft Azure.

Linkedin har tidligere kørt den sociale forretningsplatform via egne datacentre i blandt andet de amerikanske stater Californien, Oregon, Texas, Virginia samt Singapore.

Det skal der nu laves om på.

For efter, at Microsoft nu har ejet Linked i tre år, har selskabet nu besluttet at migrere Linkedins enorme infrastruktur over på moderselskabet Microsofts Azure-platform.

Det skriver CNBC.

Læs også: Gode trick til rekruttering: Sådan får du fat på it-medarbejdere via joboplag og LinkedIn

I et blogindlæg skriver senior vice president of engineering hos Linkedin, Mohak Shroff, at skiftet til public cloud-platformen hos Microsoft vil foregå over en række år.

"Skyen er fremtiden for os, og vi er overbeviste om, at Azure er den rigtige platform til at bygge videre på i de kommende år," pointerede Mohak Shroff.

En talsperson oplyser til CNBC, at overgangen til Azure vil være omkostningsneutral for Linkedin.

Linkedin har i dag mere end 645 millioner brugere - en stigning på knap 50 procent siden Microsoft annoncerede opkøbet af selskabet. Af Microsofts enorme omsætning på 735 milliarder kroner i 2018 udgør Linkedin-forretningen fem procent.

Læs også: Dansk it-leverandør lancerer helt ny cloud-tjeneste på dansk jord: "Jeg ved ikke, hvornår nogen sidst ringede til Azure eller AWS, for det er ligeså håbløst som at ringe til Google"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere