Artikel top billede

Linkedin migrerer kæmpe infrastruktur til Microsoft Azure

Tre år efter Microsofts opkøb af Linkedin for 27 milliarder dollar vil det sociale forretningsmedie nu rykke sin it-infrastruktur over på Microsoft Azure.

Linkedin har tidligere kørt den sociale forretningsplatform via egne datacentre i blandt andet de amerikanske stater Californien, Oregon, Texas, Virginia samt Singapore.

Det skal der nu laves om på.

For efter, at Microsoft nu har ejet Linked i tre år, har selskabet nu besluttet at migrere Linkedins enorme infrastruktur over på moderselskabet Microsofts Azure-platform.

Det skriver CNBC.

Læs også: Gode trick til rekruttering: Sådan får du fat på it-medarbejdere via joboplag og LinkedIn

I et blogindlæg skriver senior vice president of engineering hos Linkedin, Mohak Shroff, at skiftet til public cloud-platformen hos Microsoft vil foregå over en række år.

"Skyen er fremtiden for os, og vi er overbeviste om, at Azure er den rigtige platform til at bygge videre på i de kommende år," pointerede Mohak Shroff.

En talsperson oplyser til CNBC, at overgangen til Azure vil være omkostningsneutral for Linkedin.

Linkedin har i dag mere end 645 millioner brugere - en stigning på knap 50 procent siden Microsoft annoncerede opkøbet af selskabet. Af Microsofts enorme omsætning på 735 milliarder kroner i 2018 udgør Linkedin-forretningen fem procent.

Læs også: Dansk it-leverandør lancerer helt ny cloud-tjeneste på dansk jord: "Jeg ved ikke, hvornår nogen sidst ringede til Azure eller AWS, for det er ligeså håbløst som at ringe til Google"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere