Artikel top billede

Storinvestor i Conferize Lars Kolind er ‘ekstremt utilfreds’ - nedskriver fejlslagen software-udvikling med 21 millioner kroner

Rigmanden Lars Kolind er som storinvestor i børsnoterede Conferize ‘ekstremt utilfreds’ med selskabets udvikling. Selskabet relanceres nu efter store afskrivninger.

Rigmanden Lars Kolind er ‘ekstremt utilfreds’ med udviklingen i børsnoterede Conferize, som i det nyeste regnskab nedskriver 75 procent af selskabets software-produkt til nul kroner.

Det svarer til en nedskrivning på 21 millioner kroner.

Lars Kolind siger til ITWatch, der har været tale om et ‘ekstremt ledelsessvigt’ i selskabet.

Bestyrelsen opsagde i slutningen af april direktør og stifter Martin Ferro-Thomsen.

Det kan du læse mere om her: Conferize-direktør Martin Ferro-Thomsen færdig som topchef: Bestyrelsesformand indsættes som ny direktør - ny strategi på vej

Ifølge Lars Kolind nedskriver selskabet tre fjerdedele af softwaren til nul kroner, fordi de løsninger, som selskabet lancerede i november i fjor, kort og godt var for dårlig.

“Det var brugeruvenligt, og det er en stor del af de 75 procent, vi har afskrevet. Nu har vi ny direktør og ny ledelse. Og vi har lagt en plan for at udvikle det produkt, jeg for to år siden troede, at vi udviklede,” siger han.

Lars Kolind har ligeledes tidligere sagt, at Conferize har været plaget af 'dårligt ledelses-arbejde' i en grad, der har gjort, at selskabet har risikeret at dreje nøglen om.

Det kan du læse mere om her: Kolind efter direktør-fyring i Conferize: “Der har både været tale om dårligt ledelses- og bestyrelsesarbejde”

Læs også:

Danske Conferize tabte ni millioner på driften i 2018

Conferize vil forsøge at hente millioner igen: Gør klar til ny aktie-emission

Kolind efter direktør-fyring i Conferize: “Der har både været tale om dårligt ledelses- og bestyrelsesarbejde”

Danske Conferize på ny kapitaljagt: Vil sælge flere aktier i jagten på millioner
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere