Artikel top billede

Storinvestor i Conferize Lars Kolind er ‘ekstremt utilfreds’ - nedskriver fejlslagen software-udvikling med 21 millioner kroner

Rigmanden Lars Kolind er som storinvestor i børsnoterede Conferize ‘ekstremt utilfreds’ med selskabets udvikling. Selskabet relanceres nu efter store afskrivninger.

Rigmanden Lars Kolind er ‘ekstremt utilfreds’ med udviklingen i børsnoterede Conferize, som i det nyeste regnskab nedskriver 75 procent af selskabets software-produkt til nul kroner.

Det svarer til en nedskrivning på 21 millioner kroner.

Lars Kolind siger til ITWatch, der har været tale om et ‘ekstremt ledelsessvigt’ i selskabet.

Bestyrelsen opsagde i slutningen af april direktør og stifter Martin Ferro-Thomsen.

Det kan du læse mere om her: Conferize-direktør Martin Ferro-Thomsen færdig som topchef: Bestyrelsesformand indsættes som ny direktør - ny strategi på vej

Ifølge Lars Kolind nedskriver selskabet tre fjerdedele af softwaren til nul kroner, fordi de løsninger, som selskabet lancerede i november i fjor, kort og godt var for dårlig.

“Det var brugeruvenligt, og det er en stor del af de 75 procent, vi har afskrevet. Nu har vi ny direktør og ny ledelse. Og vi har lagt en plan for at udvikle det produkt, jeg for to år siden troede, at vi udviklede,” siger han.

Lars Kolind har ligeledes tidligere sagt, at Conferize har været plaget af 'dårligt ledelses-arbejde' i en grad, der har gjort, at selskabet har risikeret at dreje nøglen om.

Det kan du læse mere om her: Kolind efter direktør-fyring i Conferize: “Der har både været tale om dårligt ledelses- og bestyrelsesarbejde”

Læs også:

Danske Conferize tabte ni millioner på driften i 2018

Conferize vil forsøge at hente millioner igen: Gør klar til ny aktie-emission

Kolind efter direktør-fyring i Conferize: “Der har både været tale om dårligt ledelses- og bestyrelsesarbejde”

Danske Conferize på ny kapitaljagt: Vil sælge flere aktier i jagten på millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere