Storinvestor i Conferize Lars Kolind er ‘ekstremt utilfreds’ - nedskriver fejlslagen software-udvikling med 21 millioner kroner

Rigmanden Lars Kolind er som storinvestor i børsnoterede Conferize ‘ekstremt utilfreds’ med selskabets udvikling. Selskabet relanceres nu efter store afskrivninger.

Rigmanden Lars Kolind er ‘ekstremt utilfreds’ med udviklingen i børsnoterede Conferize, som i det nyeste regnskab nedskriver 75 procent af selskabets software-produkt til nul kroner.

Det svarer til en nedskrivning på 21 millioner kroner.

Lars Kolind siger til ITWatch, der har været tale om et ‘ekstremt ledelsessvigt’ i selskabet.

Bestyrelsen opsagde i slutningen af april direktør og stifter Martin Ferro-Thomsen.

Det kan du læse mere om her: Conferize-direktør Martin Ferro-Thomsen færdig som topchef: Bestyrelsesformand indsættes som ny direktør - ny strategi på vej

Ifølge Lars Kolind nedskriver selskabet tre fjerdedele af softwaren til nul kroner, fordi de løsninger, som selskabet lancerede i november i fjor, kort og godt var for dårlig.

“Det var brugeruvenligt, og det er en stor del af de 75 procent, vi har afskrevet. Nu har vi ny direktør og ny ledelse. Og vi har lagt en plan for at udvikle det produkt, jeg for to år siden troede, at vi udviklede,” siger han.

Lars Kolind har ligeledes tidligere sagt, at Conferize har været plaget af 'dårligt ledelses-arbejde' i en grad, der har gjort, at selskabet har risikeret at dreje nøglen om.

Det kan du læse mere om her: Kolind efter direktør-fyring i Conferize: “Der har både været tale om dårligt ledelses- og bestyrelsesarbejde”

Læs også:

Danske Conferize tabte ni millioner på driften i 2018

Conferize vil forsøge at hente millioner igen: Gør klar til ny aktie-emission

Kolind efter direktør-fyring i Conferize: “Der har både været tale om dårligt ledelses- og bestyrelsesarbejde”

Danske Conferize på ny kapitaljagt: Vil sælge flere aktier i jagten på millioner

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.