Artikel top billede

Storinvestor i Conferize Lars Kolind er ‘ekstremt utilfreds’ - nedskriver fejlslagen software-udvikling med 21 millioner kroner

Rigmanden Lars Kolind er som storinvestor i børsnoterede Conferize ‘ekstremt utilfreds’ med selskabets udvikling. Selskabet relanceres nu efter store afskrivninger.

Rigmanden Lars Kolind er ‘ekstremt utilfreds’ med udviklingen i børsnoterede Conferize, som i det nyeste regnskab nedskriver 75 procent af selskabets software-produkt til nul kroner.

Det svarer til en nedskrivning på 21 millioner kroner.

Lars Kolind siger til ITWatch, der har været tale om et ‘ekstremt ledelsessvigt’ i selskabet.

Bestyrelsen opsagde i slutningen af april direktør og stifter Martin Ferro-Thomsen.

Det kan du læse mere om her: Conferize-direktør Martin Ferro-Thomsen færdig som topchef: Bestyrelsesformand indsættes som ny direktør - ny strategi på vej

Ifølge Lars Kolind nedskriver selskabet tre fjerdedele af softwaren til nul kroner, fordi de løsninger, som selskabet lancerede i november i fjor, kort og godt var for dårlig.

“Det var brugeruvenligt, og det er en stor del af de 75 procent, vi har afskrevet. Nu har vi ny direktør og ny ledelse. Og vi har lagt en plan for at udvikle det produkt, jeg for to år siden troede, at vi udviklede,” siger han.

Lars Kolind har ligeledes tidligere sagt, at Conferize har været plaget af 'dårligt ledelses-arbejde' i en grad, der har gjort, at selskabet har risikeret at dreje nøglen om.

Det kan du læse mere om her: Kolind efter direktør-fyring i Conferize: “Der har både været tale om dårligt ledelses- og bestyrelsesarbejde”

Læs også:

Danske Conferize tabte ni millioner på driften i 2018

Conferize vil forsøge at hente millioner igen: Gør klar til ny aktie-emission

Kolind efter direktør-fyring i Conferize: “Der har både været tale om dårligt ledelses- og bestyrelsesarbejde”

Danske Conferize på ny kapitaljagt: Vil sælge flere aktier i jagten på millioner




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere