Efter dramatisk tilbagegang i fjor: Nu forudser Apple at nye produkter vil skabe markant vækst

Nye Airpods og nye streaming-tjenester skal sikre Apple fremgang, lyder det fra selskabets topchef Tim Cook, der forventer et stort julesalg.

Et skuffende iPhone-salg op mod jul betød, at Apple sidste år for første gang i 17 år måtte nedjustere sine økonomiske forventninger betragteligt.

Men i år forventer selskabet, at et stærkt julesalg igen vil sende selskabet på vækstkurs.

Det kom frem da Apple sent onsdag aften fremlagde sit seneste kvartalsregnskab.

”Vi er meget optimistiske, når det gælder julesalget,” sagde selskabets administrerende direktør Tim Cook ifølge Bloomberg, da regnskabet blev præsenteret.

Nye produkter skal sikre fremgang
Apples optimisme knytter sig især til selskabets digitale tjenester og kropsbåren teknologi, også kendt som wearables.

I den første kategori finder vi blandt andet selskabets nye streamingtjeneste Apple TV+, der går i luften 1. november samt det nye kreditkort Apple Card.

I wearables-kategorien finder vi selskabets trådløse høretelefoner Airpods samt Apple Watch. Så sent som i denne uge præsenterede Apple et par nye trådløse høretelefoner med navnet Airpods Pro.

Håber på stop for handelskrig
Samtidig oplyser Tim Cook til Reuters, at det er hans forhåbning, at USA og Kina kan indgå en aftale, der stopper handelskrigen mellem de to nationer.

”Jeg kender ikke kapitlerne i den bog, men jeg tror det vil ske før eller siden,” siger Tim Cook til Reuters om handelskrigen og tilføjer

”Jeg håber, at det vil ske i den kommende kvartal, men nu må vi se.”

Apples kvartalsregnskab viste et overskud på 64 milliarder dollar, hvilket er selskabets højeste nogensinde, hvilket i høj grad skyldes fremgang inden for digitale tjenester og wearables.

Til gengæld gik salget af Apples vigtigste produkt, iPhone, tilbage med 9,2 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere


Bedre EDI til SAP

Mød førende danske virksomheder, der alle bruger SAP, og hør hvordan de har tacklet komplekse forretningsudfordringer med EDI. Lær af erfaringer fra Lemvigh-Müller og BESTSELLER, få INVIXO’s 5 skridt til bedre EDI, og hør om SAP’s seneste, massive satsning på deres integrationsplatform.

27. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.