Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Frederik Danvig)

Efter dramatisk tilbagegang i fjor: Nu forudser Apple at nye produkter vil skabe markant vækst

Nye Airpods og nye streaming-tjenester skal sikre Apple fremgang, lyder det fra selskabets topchef Tim Cook, der forventer et stort julesalg.

Et skuffende iPhone-salg op mod jul betød, at Apple sidste år for første gang i 17 år måtte nedjustere sine økonomiske forventninger betragteligt.

Men i år forventer selskabet, at et stærkt julesalg igen vil sende selskabet på vækstkurs.

Det kom frem da Apple sent onsdag aften fremlagde sit seneste kvartalsregnskab.

”Vi er meget optimistiske, når det gælder julesalget,” sagde selskabets administrerende direktør Tim Cook ifølge Bloomberg, da regnskabet blev præsenteret.

Nye produkter skal sikre fremgang

Apples optimisme knytter sig især til selskabets digitale tjenester og kropsbåren teknologi, også kendt som wearables.

I den første kategori finder vi blandt andet selskabets nye streamingtjeneste Apple TV+, der går i luften 1. november samt det nye kreditkort Apple Card.

I wearables-kategorien finder vi selskabets trådløse høretelefoner Airpods samt Apple Watch. Så sent som i denne uge præsenterede Apple et par nye trådløse høretelefoner med navnet Airpods Pro.

Håber på stop for handelskrig

Samtidig oplyser Tim Cook til Reuters, at det er hans forhåbning, at USA og Kina kan indgå en aftale, der stopper handelskrigen mellem de to nationer.

”Jeg kender ikke kapitlerne i den bog, men jeg tror det vil ske før eller siden,” siger Tim Cook til Reuters om handelskrigen og tilføjer

”Jeg håber, at det vil ske i den kommende kvartal, men nu må vi se.”

Apples kvartalsregnskab viste et overskud på 64 milliarder dollar, hvilket er selskabets højeste nogensinde, hvilket i høj grad skyldes fremgang inden for digitale tjenester og wearables.

Til gengæld gik salget af Apples vigtigste produkt, iPhone, tilbage med 9,2 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere