Artikel top billede

Nu kan du bruge Microsoft Teams på Linux: Det første Office 365-værktøj klar i public preview

Nu kan Linux-brugerne også chatte på Teams. Microsoft har netop sendt samarbejdsværktøjet Teams til Linux på markedet i en såkaldt public preview-version. Endnu et skridt i Microsofts betydelige omfavnelse af Linux.

Samarbejdsværktøjet Teams er Microsoft første Office 365-applikation, som uden videre kan køre på Linux.

Microsoft har netop sendt applikation til open source-styresystemet ud i en såkaldt public preview.

Marissa Salazar, Microsofts produktchef, skriver i denne blogpost, at Microsoft håber på masser af feedback fra opens source-verden, så Teams for Linux kan blive endnu bedre, inden den gøres bredt tilgængelig.

Hun skriver også, at Linuxversionen understøtter alle kernefunktionaliteterne i Teams som chat, videomøder, opkald og collaboration.

Hun fremhæver desuden, at det er en god vækstmulighed for de udviklere, som producerer apps til Teams.

Microsoft er i det hele taget i færd med en større omfavnelse af Linux.

Det kan du læse mere om her:
Nu kaster Microsoft for alvor sin kærlighed på open source: Nu kommer Windows 10 med indbygget Linux-styresystem

Og her:
Tech-ekspert: "Meget tyder på, at den næste generation af Windows får en Linux-kerne i stedet for NT"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere