Artikel top billede

Investorer lægger 185 millioner kroner i fynske OnRobot

En række store investorer lægger 185 millioner kroner i den fynske robot-virksomhed OnRobot. Pengene skal anvendes på at ‘accelerere den globale udrulning.

En række store investorer pumper 185 millioner kroner ind i den fynske robot-producent OnRobot, som ifølge selskabet skal investeres i at få sat mere skub i den globale udrulning af selskabets produkter.

Investorerne tæller Vækstfonden, Den Europæiske Investeringsbank (EIB) samt flere danske erhvervsfamilier, nemlig familien Gundersen (der stod bag blandt andet Orlik-tobak), Bøgh-Sørensen (Orifarm) samt familiens Bonnesen og Sandal.

Vækstfonden har tidligere investeret i OnRobot. Denne nye investering sker i samarbejde med EIB. Tilsammen vil de to partnere investere op mod 1,1 milliarder kroner i danske virksomheder.

De skal ‘sikre vækst, innovation og jobskabelse i en række danske virksomheder, der har potentialet til at blive internationale fyrtårne,’ lyder det fra Vækstfonden.

“OnRobot har allerede været på en flot vækstrejse, og med investeringen her kan virksomheden accelerere udviklingen betydeligt og bringe dansk robotteknologi endnu bredere ud,” meddeler Vækstfondens direktør, Rolf Kjærgaard.

OnRobot med direktør Enrico Krog Iversen i spidsen har netop lanceret en ny platform, som skal gøre det muligt at anvende selskabets robot-løsnigner på arme fra mange forskellige producenter.

Forude venter nu for alvor den store globale ekspansion.

“ Vi har allerede skabt et meget solidt fundament, og særligt markedsføringen af vores nye ”plug-and-produce”-platform vil være afgørende for, at vi når vores ambitiøse mål. Med den nye investering får vi mulighed for at øge vores forspring og gøre visionen til virkelighed,” siger Enrico Krog Iversen, direktør i OnRobot.

Du finder hele meddelelsen fra Vækstfonden her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere