Artikel top billede

Donald Trump forbereder nye måder at spænde ben for Huawei

Den amerikanske regering har taget hul på nye muligheder for at presse den kinesiske 5G-leverandør Huawei mest muligt.

Siden Donald Trump blev valgt som præsident, har han forsøgt at gøre livet så surt som muligt for det kinesiske selskab Huawei.

Og det ser kun ud til at fortsætte. Topfolk i Donald Trumps regering mødes nemlig senere på måneden for at diskutere, hvordan man kan begrænse selskabet yderligere.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Læs også: EU modstår amerikansk 5G-pres for totalt forbud mod Huawei: Hvert enkelt medlemsland må selv bestemme

Med Donald Trump i spidsen har USA allerede brugt adskillige kræfter på at advare sine allierede mod at benytte Huawei til det kommende 5G-netværk.

Men i slutningen af februar skal man altså mødes for at diskuttere, hvordan man politisk kan genere det kinesiske selskab mest muligt, lyder det.

"Regeringen er nødt til at beslutte, hvordan man bedst matcher retorikken mod Kina med politikker, der begrænser Kinas kerneteknologi og -industri," siger tidligere rådgiver for Donald Trump, Tim Morrison.

"Alt for mange værktøjer er ikke blevet præsenteret for præsidenten fordi hele regeringen ikke er inde i kampen. Det er nødt til at stoppe," siger han ifølge Reuters.

Læs også: USA nedtoner kritikken af Storbritannien i 5G-strid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere