Artikel top billede

Hasteopdatering til Windows Server 2012 R2 og Windows 8.1: Angribere kan ændre systemrettigheder via RA

Microsoft har gjort en hasteopdatering klar til Windows Server 2012 R2 og Windows 8.1. En sårbarhed kan give angribere mulighed for at tilegne sig systemrettigheder i tjenesten Remote Acces.

Microsoft har netop sendt en hasteopdatering på gaden. Det drejer sig om en opdatering af Windows Server 2012 R2, Windows 8.1 og Windows RT 8.1, som skal forhindre, at uvedkommende kan skaffe sig forøgede systemrettigheder i tjenesten Remote Access - også kaldet RA. Det skriver Bleeping Computer.

Sårbarhederne har fået betegnelserne CVE-2020-1530 og CVE-2020-1537. Opdateringen kaldet KB4578013 tager hånd om problemerne. Opdateringen skal foretages fra websidenMicrosoft Update Catalog og kræver ingen genstart.

Microsoft anbefaler, at man foretager opdateringen omgående.

Sårbarhederne påvirker den måde, Windows Remote Acces håndterer hukommelse på, men udnyttelse af sårbarheden kræver, at en eventuel angriber har rettigheder til at eksekvere kode på det system, der er mål for angrebet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere