Artikel top billede

Hasteopdatering til Windows Server 2012 R2 og Windows 8.1: Angribere kan ændre systemrettigheder via RA

Microsoft har gjort en hasteopdatering klar til Windows Server 2012 R2 og Windows 8.1. En sårbarhed kan give angribere mulighed for at tilegne sig systemrettigheder i tjenesten Remote Acces.

Microsoft har netop sendt en hasteopdatering på gaden. Det drejer sig om en opdatering af Windows Server 2012 R2, Windows 8.1 og Windows RT 8.1, som skal forhindre, at uvedkommende kan skaffe sig forøgede systemrettigheder i tjenesten Remote Access - også kaldet RA. Det skriver Bleeping Computer.

Sårbarhederne har fået betegnelserne CVE-2020-1530 og CVE-2020-1537. Opdateringen kaldet KB4578013 tager hånd om problemerne. Opdateringen skal foretages fra websidenMicrosoft Update Catalog og kræver ingen genstart.

Microsoft anbefaler, at man foretager opdateringen omgående.

Sårbarhederne påvirker den måde, Windows Remote Acces håndterer hukommelse på, men udnyttelse af sårbarheden kræver, at en eventuel angriber har rettigheder til at eksekvere kode på det system, der er mål for angrebet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere