Artikel top billede

Hasteopdatering til Windows Server 2012 R2 og Windows 8.1: Angribere kan ændre systemrettigheder via RA

Microsoft har gjort en hasteopdatering klar til Windows Server 2012 R2 og Windows 8.1. En sårbarhed kan give angribere mulighed for at tilegne sig systemrettigheder i tjenesten Remote Acces.

Microsoft har netop sendt en hasteopdatering på gaden. Det drejer sig om en opdatering af Windows Server 2012 R2, Windows 8.1 og Windows RT 8.1, som skal forhindre, at uvedkommende kan skaffe sig forøgede systemrettigheder i tjenesten Remote Access - også kaldet RA. Det skriver Bleeping Computer.

Sårbarhederne har fået betegnelserne CVE-2020-1530 og CVE-2020-1537. Opdateringen kaldet KB4578013 tager hånd om problemerne. Opdateringen skal foretages fra websidenMicrosoft Update Catalog og kræver ingen genstart.

Microsoft anbefaler, at man foretager opdateringen omgående.

Sårbarhederne påvirker den måde, Windows Remote Acces håndterer hukommelse på, men udnyttelse af sårbarheden kræver, at en eventuel angriber har rettigheder til at eksekvere kode på det system, der er mål for angrebet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere