Artikel top billede

Flemming Videriksen, stifter og topchef hos DecideAct. (Foto: Bo)

Bornholmsk tech-virksomhed henter 9,5 millioner kroner i investeringsrunde: Får tidligere Gartner-profil som bestyrelsesformand

Nexø-baseret tech-virksomheder hentor næsten 10 millioner kroner og får tidligere dansk Gartner-profil som bestyrelsesformand.

Den bornholmske tech-virksomhed DecideAct Solutions har sikret sig 9,5 millione kroner i en ny investeringsrunde.

Pengene skal bruges på at realisere DecideAct Solutions' ambition om at blive globalt ledende brand inden for businesskategorien Strategy Execution Management.

Tdiligere var virksomheden et konsulenthus.

Det oplyser DecideAct Solutions, der har sit hovedsæde i Nexø, i en meddelelse.

Investeringsrunden er gennemført under coronakrisen, og DecideAct Solutions har hentet 7 millioner kroner fra private investorer, mens Vækstfonden har bidraget med yderligere 2,5 millioner kroner, hvilket bringer den samlede investering op på 9,5 millioner kroner.

Tdiligere dansk Gartner-profil er ny bestyrelsesformand

Blandt de private investorer er den tidligere globale leder for Gartner Research, Peter Søndergaard.

Han indtræder samtidig som bestyrelsesformand for DecideAct Solutions.

Den post vil han passe fra USA, hvor han bor.

"DecideAct består af et internationalt team, som fysisk befinder sig på mange forskellige lokationer i Europa og USA – og med hovedsæde på Bornholm. Længe inden covid-19 ændrede virksomheders måde at arbejde på, gjorde DecideAct faktisk præcis det, vi nu ser praktiseret overalt med begrænset fysisk mødeaktivitet og samarbejde via digitale platforme," udtaler Peter Søndergaard i en kommentar, der fortsætter:

"Især en tech-virksomhed som DecideAct kan i dag i princippet ligge hvor som helst, og det åbner nye perspektiver for eksempel et øsamfund som Bornholm."

Decideact Solutions er stiftet af danske Flemming Videriksen og islandske Bjarni Jonsson.