Artikel top billede

(Foto: Ole Hartmann Schmidt/TDC)

Medarbejderne hos TDC Net er vilde med hjemmearbejde: Nu får 2.500 ansatte fem ugentlige hjemmearbejdsdage

En intern undersøgelse viste, at medarbejdere hos TDC Net har været vilde med hjemmearbejde under corona, og derfor har selskabet nu indført mulighed for hjemmearbejde alle arbejdsugens fem dage, hvis de ønsker det.

De ansatte hos det danske infrastrukturselskab TDC Net har været så begejstrede for hjemmearbejde under coronapandemien, at selskabet nu giver de ansatte mulighed for at arbejde hjemmefra alle ugens fem dage, hvis de ønsker det

Det skriver erhvervsmediet Finans.

TDC.Net, der blandt andet udruller fibernet til danskerne, er med 2.500 ansatte en af Danmarks helt store it- og televirksomheder.

Ifølge Finans viste en intern måling blandt medarbejdere tidligere på året, at de var så glade for hjemmearbejde, at det nu bliver gjort til en permanent mulighed.

”Vi har lavet mulighed for, at man kan lave en hjemmearbejdsaftale med sin leder, og man kan selv fastsætte, om det er én dag om ugen, to dage om ugen eller hele ugen, man arbejder hjemme. Der er fuld fleksibilitet, i forhold til hvad der passer til arbejdsfunktionen,” siger Pernille Lund Stæhr, hr-udviklingschef i TDC Net, til TDC Net.

Tal fra Danmarks Statistik viser ifølge Finans, at knap 500.000 privatansatte danskere arbejdede hjemmefra under covid-19-pandemien, hvilket er syv gange flere end normalt.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Automation Test Manager – QEA

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Dygtig Data Engineer til Koncern It i Udlændingestyrelsen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere