Artikel top billede

Fremadstormende 3Shape går på jagt efter ny medejer: Milliardhandel kan være under opsejling

Milliardforretningen 3Shape er i al hemmelighed gået på jagt efter en medejer, skriver Børsen. Derved kan en milliardhandel være under opsejling med selskabet, der fremstiller 3D-scannere og software til tandlægebranchen.

Vækstkometen 3Shape er i al hemmelighed på udkig efter en medejer.

Det skriver Børsen.

Selskabets stiftere og ejere, Nikolaj Deichmann og Tais Clausen, arbejder ifølge mediets oplysninger på at få en ny ejer ind.

Derved kan en virksomhedshandel til en værdi på flere milliarder være under opsejling.

De to stiftere får assistance af Goldman Sachs, der forbereder en struktureret salgsproces.

Her forlyder det sig, at den nye minoritetsejer kommer ind for at sætte endnu mere fart på selskabet og muligvis opnå en børsnotering inden for en kort årrække, skriver mediet.Stifterne af 3Shape vil ikke kommentere på Børsens oplysninger, fremgår det.

3Shape, der fremstiller 3D-scannere til tandlæger, har hovedkvarter i København. Sidste år omsatte selskabet for 1,7 milliarder kroner. Samtidig lød driftsresultatet på 257 millioner i 2020.

Stifterne trådte dog et skridt tilbage i sommer 2020, hvor de fratrådte som co-CEO's i det fremadstormende selskab, som de selv stiftede for 20 år siden.

1. august tiltrådte Jakob Just-Bomholt, tidligere direktør i Falck, som topchef i selskabet, der har omring 1.600 ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere