Artikel top billede

Fremadstormende 3Shape går på jagt efter ny medejer: Milliardhandel kan være under opsejling

Milliardforretningen 3Shape er i al hemmelighed gået på jagt efter en medejer, skriver Børsen. Derved kan en milliardhandel være under opsejling med selskabet, der fremstiller 3D-scannere og software til tandlægebranchen.

Vækstkometen 3Shape er i al hemmelighed på udkig efter en medejer.

Det skriver Børsen.

Selskabets stiftere og ejere, Nikolaj Deichmann og Tais Clausen, arbejder ifølge mediets oplysninger på at få en ny ejer ind.

Derved kan en virksomhedshandel til en værdi på flere milliarder være under opsejling.

De to stiftere får assistance af Goldman Sachs, der forbereder en struktureret salgsproces.

Her forlyder det sig, at den nye minoritetsejer kommer ind for at sætte endnu mere fart på selskabet og muligvis opnå en børsnotering inden for en kort årrække, skriver mediet.Stifterne af 3Shape vil ikke kommentere på Børsens oplysninger, fremgår det.

3Shape, der fremstiller 3D-scannere til tandlæger, har hovedkvarter i København. Sidste år omsatte selskabet for 1,7 milliarder kroner. Samtidig lød driftsresultatet på 257 millioner i 2020.

Stifterne trådte dog et skridt tilbage i sommer 2020, hvor de fratrådte som co-CEO's i det fremadstormende selskab, som de selv stiftede for 20 år siden.

1. august tiltrådte Jakob Just-Bomholt, tidligere direktør i Falck, som topchef i selskabet, der har omring 1.600 ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere