Artikel top billede

Nye oplysninger om Apples hemmelige VR-projekt: Afgørende chip er klar til at gå i produktion

En hemmeligt VR-projekt hos Apple tager form, og allerede til næste år kan Apple være klar til at præsentere et ny eksklusivt produkt Det kommende VR-brille kan dog blive udstyret med en chip, der er mindre kraftfuld end den, der i dag sidder i en iPhone.

Apples planer om at lancere en AR/VR-brille bliver mere og mere konkrete, og nu har det amerikanske Silicon Valley-medie The Information flere oplysninger om planerne.

Ifølge mediet har Apple allerede færdigudviklet de chips, der skal sidde i enheden, og chipssættet er nu klar til at gå i testproduktion.

Der går dog mindst et år før, at chippen er klar til masseproduktion, vurderer kilder over for The Information.

Kræver forbindelse til iPhone eller Mac

Mediet erfarer ligeledes, at chipsene i den første brille ventes at blive mindre kraftfulde end dem, der i øjeblikket sidder i selskabets iPhone, iPad og Macbook.

Eksempelvis vil den ikke være udstyret med Apples såkaldte neural engine, der bruges til kunstig intelligens og machine learning-funktioner.

For at kompensere for den manglende regnekraft vil det nye headset derfor skulle være trådløst forbundet til enten en iPhone, iPad eller Mac, erfarer The Information.

Det amerikanske medier Bloomberg har tidligere berettet, at den nye brille netop ikke vil have brug for at være forbundet til en anden enhed, og The Information vurderer derfor, at de seneste oplysninger antyder, at Apple for nylig har foretaget et kurskifte.,

De nye chip, der sidder i brillen, vil blive produceret af Apples mangeårige partner Taiwan Semiconductor Manufacturering Co..

The Information vurderer, at den nye brille tidligst vil blive lanceret til næste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen i virkeligheden for ransomware
Traditionel risk management undervurderer reelt risikoen for ransomware med op til 30%, men nye metoder kan give den fornødne indsigt.