Artikel top billede

Nye oplysninger om Apples hemmelige VR-projekt: Afgørende chip er klar til at gå i produktion

En hemmeligt VR-projekt hos Apple tager form, og allerede til næste år kan Apple være klar til at præsentere et ny eksklusivt produkt Det kommende VR-brille kan dog blive udstyret med en chip, der er mindre kraftfuld end den, der i dag sidder i en iPhone.

Apples planer om at lancere en AR/VR-brille bliver mere og mere konkrete, og nu har det amerikanske Silicon Valley-medie The Information flere oplysninger om planerne.

Ifølge mediet har Apple allerede færdigudviklet de chips, der skal sidde i enheden, og chipssættet er nu klar til at gå i testproduktion.

Der går dog mindst et år før, at chippen er klar til masseproduktion, vurderer kilder over for The Information.

Kræver forbindelse til iPhone eller Mac

Mediet erfarer ligeledes, at chipsene i den første brille ventes at blive mindre kraftfulde end dem, der i øjeblikket sidder i selskabets iPhone, iPad og Macbook.

Eksempelvis vil den ikke være udstyret med Apples såkaldte neural engine, der bruges til kunstig intelligens og machine learning-funktioner.

For at kompensere for den manglende regnekraft vil det nye headset derfor skulle være trådløst forbundet til enten en iPhone, iPad eller Mac, erfarer The Information.

Det amerikanske medier Bloomberg har tidligere berettet, at den nye brille netop ikke vil have brug for at være forbundet til en anden enhed, og The Information vurderer derfor, at de seneste oplysninger antyder, at Apple for nylig har foretaget et kurskifte.,

De nye chip, der sidder i brillen, vil blive produceret af Apples mangeårige partner Taiwan Semiconductor Manufacturering Co..

The Information vurderer, at den nye brille tidligst vil blive lanceret til næste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere