Artikel top billede

(Foto: Foto: Mærsk)

Nyt Mærsk-opkøb skal udfordre amerikanske tech-giganter

Med købet af en portugisisk it-startup tager Mærsk kampen op mod tech-giganter som Amazon og Alibaba. Den danske shipping-gigant vil nemlig ind på markedet for hurtiglevering med det nye opkøb.

Den danske rederigigant A.P. Møller-Mærsk har købt et nyt selskab, der skal ruste det danske konglomerat til at tage kampen op mod nogle af de største tech-giganter.

Mærsk vil nemlig ind på markedet for hurtig levering til sine kunder uden om de kendte markedsplatforme som Amazon og Alibaba.

Det skriver Finans.

Virksomheden Mærsk har købt hedder Huub og er den tredje virksomheden inden for internethandel, som den danske shippingvirksomhed køber i løbet af få måneder.

"Huub er i bund og grund limen mellem opkøbene, så vi fremadrettet kan skabe logistikprodukter, der gør det muligt for vores kunder at servicere forbrugerne på et niveau, der svarer til de store markedspladsers," siger Christorph Stork, global chef for internethandellogistik hos rederigiganten.

Opkøbet af Huub har kostet Mærsk et tocifret millionbeløb.

Mærsk har i løbet af de seneste måneder satset i endnu højere grad på digitale løsninger. Så sent som i august købte Mærsk også to it-virksomheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere