Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Danske Airtame modtager millioner af kroner fra regeringens genstartsfond efter alvorlig krise

Danske Airtame modtager 30 millioner kroner fra regeringens genstartsfond, efter selskabet blev hårdt medtaget under corona-krisen.

Den danske crowdfunding-sensation Airtame har modtaget 30 millioner kroner fra regeringens Genstartsfonden i kølvandet på corona-krisen, hvor selskabet blev hårdt medtaget.

Ifølge Børsen udgør de dermed hovedbestanddelen af en kapitaltilførsel på 36 millioner kroner til selskabet.

Corona-krisen førte til et omsætningstab på 30 procent og et underskud på 25 millioner kroner.

Men selskabet direktør, den tidligere Siteimprove-mand Martin Wagner, siger til avisen, at Airtames konkurrenter blev hårdere ramt af krisen og at Airtames produkter nu er ‘endt på toppen af det amerikanske marked.

“Vi er kommet i en meget lukrativ position, som på en måde er lidt en luksussituation, men det er stadigvæk ikke helt sjovt endnu. Vi forventer, at vi med denne her investering kommer til at se kraftig vækst i 2022,” siger Martin Wagner til avisen.

Airtame står bag forskellige trådløse løsninger til ikke mindst uddannelsessektoren. Selskabet blev berømt, da det i 2013 hentede millioner af kroner via crowdfunding-platformen IndieGogo.
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital
Job & Karriere
Her er Netcompanys nye hovedkvarter: Flytter til ikonisk adresse i hjertet af København - kommer til at betale million-leje