Artikel top billede

Youtube og Google Play trækker stikket for sine betalingsbaserede tjenester i Rusland

Moderselskabet Alphabet trækker nu delvist Youtube og Google Play ud af Rusland – i hvert fald i forhold til betalingstjenester.

Alphabet har valgt at trække Youtube og Google Plays betalingsbaserede tjenester ud af Rusland.

Det inkluderer abonnementer, skriver Reuters.

Det sker som følge af Ruslands invasion af Ukraine

For nyligt stoppede Alphabet også salg af onlinereklamer i Rusland.

"Som en opfølgning forlænger vi nu denne pause til alle vores indtægtsgenereringsfunktioner, inklusive YouTube Premium, kanalmedlemskaber, Super Chat og Merchandise, for seere i Rusland," oplyser YouTube i en erklæring torsdag, ifølge mediet.

YouTube-kanaler i Rusland vil stadig være i stand til at generere indtægter gennem seere uden for Rusland via annoncer og betalte funktioner, som omfatter Super Chat og merchandise-salg.

Gratis apps på Google Play bliver også fortsat tilgængelige i Rusland.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere