Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Youtube og Google Play trækker stikket for sine betalingsbaserede tjenester i Rusland

Moderselskabet Alphabet trækker nu delvist Youtube og Google Play ud af Rusland – i hvert fald i forhold til betalingstjenester.

Alphabet har valgt at trække Youtube og Google Plays betalingsbaserede tjenester ud af Rusland.

Det inkluderer abonnementer, skriver Reuters.

Det sker som følge af Ruslands invasion af Ukraine

For nyligt stoppede Alphabet også salg af onlinereklamer i Rusland.

"Som en opfølgning forlænger vi nu denne pause til alle vores indtægtsgenereringsfunktioner, inklusive YouTube Premium, kanalmedlemskaber, Super Chat og Merchandise, for seere i Rusland," oplyser YouTube i en erklæring torsdag, ifølge mediet.

YouTube-kanaler i Rusland vil stadig være i stand til at generere indtægter gennem seere uden for Rusland via annoncer og betalte funktioner, som omfatter Super Chat og merchandise-salg.

Gratis apps på Google Play bliver også fortsat tilgængelige i Rusland.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere