Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Danske Ecco er på Anonymous' krigsliste efter skokæden holder åbent for russiske kunder

Ecco står på en liste med 57 multinationale selskaber, der bliver truet med hacking, hvis de ikke trækker deres forretninger ud af Rusland.

Danske Ecco, der sælger fodtøj, er havnet på en sort liste hos hackergruppen Anonymous.

Listen tæller de internationale virksomheder, som efter den russiske præsident Vladimir Putins invation af Ukraine har valgt ikke at trække sig ud af Rusland, og listen er en direkte krigserklæring mos disse virksomheder.

Det skriver Børsen.

Ecco er på listen, fordi skokoncernen har taget beslutningen om at holde mere end 250 af sine butikker i Rusland åbne.

“Vi vil ikke trykke på en aftrækker, der sender 5.000 mennesker på gaden i Rusland,” lyder forklaringen på denne beslutning fra Eccos administrerende direktør, Panos Mytaros.

Dermed betragter Anonymous Ecco som en af de viorksomheder, der “driver blodige forretninger” i Rusland.

Listen er offentliggjort som reaktion på de krigsforbrydelser - der blandt andet tæller mord af flere hundrede civile - der over weekenden er fundet sted i områder, som ukrainske styrker har tilbageerobret fra den russiske besættelsesmagt.

En af de virksomheder, der allerede har fået Anonymous' krigserklæring at føle, er schweiziske Nestlé, der blandt flere selskaber fik 48 timer til at trække sig ud af Rusland.

Da dette ikke blev efterkommet, frigav Anonymous 10 gigabyte følsom data fra virksomheden, hvilket fik Nestlé til at trække sig dagen efter.

Foruden Ecco er 57 andre multinationale selskaber også på Anonymous' liste - herunder kinesiske Huawei, luftfartsselskabet Emirates og tyske Ritter Sport.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs