Artikel top billede

(Foto: Gerd Altmann/Pixabay)

Amerikansk agentur beordrer myndigheder til at patche nul-dages-sårbarhed i Windows: I har under tre uger

CISA beordrer amerikanske myndigheder til at patche for fejl i Windows mod en nul-dages-sårbarhed i Windows.

Det amerikanske Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) har tilføjet en sårbarhed i Windows Client/Server Runtime Subsystem (CSRSS) til sin liste over fejl, der er misbrugt ’in the wild’.

CISA beordrer nu amerikanske føderale myndigheder til at patche for fejlen, som spores som CVE-2022-22047.

Det skriver Bleepingcomputer.

Rettelsen af fejlen var en del af Microsoft Patch Tuesday for juli måned.

"En angriber, der med succes udnyttede denne sårbarhed, kan få SYSTEM-rettigheder," forklarede Microsoft i en sikkerhedsadvisering ifølge mediet.

Sårbarheden blev opdaget af Microsoft Threat Intelligence Center (MSTIC) og Microsoft Security Response Center (MSRC).

CISA har givet myndighederne indtil 2. august til at patche sårbarheden samt blokere igangværende angreb, der kan målrettes deres systemer.

Føderale agenturer er forpligtet til at sikre deres netværk mod trusler, som er blevet tilføjet til CISA's liste over Known Exploited Vulnerabilities.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere