Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Når du vil skille dig ud

Det er ikke det anonyme, men nydelige, design, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden. Men i stedet for et stort, verdenskendt navn har du et stort navn fra Danmark.

Af Peter Hyldahl, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Abook er en af de få danske pc-producenter, der er tilbage, og en af dem der gennem mange år, har gjort det godt i konkurrencen med ”overmagten”.

Det er denne helt nye 420HD et godt eksempel på. For en overkommelig pris får du en rimelig kraftig maskine – denne med den nye i3 processor fra Intel. Læg dertil 16:9 skærm med HD-opløsning og i det hele taget en finish, som er nydelig til prisen.

Den har indbygget 4 i en-kortlæser og de tilslutninger, du skal bruge, og alligevel er vægten blot to kilo. Meget godt af en bærbar med 14” skærm og indbygget optisk drev.

I praksis lever Abook op til forventningerne og giver fantastisk valuta for pengene. Bevares, den har ikke den wow-effekt, som HP og Samsung har og ikke helt så meget power. Men til prisen er den faktisk et rigtigt godt kompromis. Og selv om det ord ofte er kedeligt, er det absolut positivt, når talen går på denne ”dansker”.

DATATID MENER:

Fantastisk allround maskine til den helt rigtige pris. Testens bedste køb.

Fakta:

Processor: Intel i3 M370
Hukommelse: 4 GB
Harddisk: 500 GB
Skærm: 14”
Styresystem: Windows 7 Home Premium 64 bit inkl. MS Office Starter.
Vægt: 2 kg
Størrelse: 235x24/34 mm