Artikel top billede

Vi har fundet 10 forrygende data-stillinger, som er ledige lige nu

Er du en haj til data, så kan det være, at dit næste job er at finde blandt en af disse 10 ledige stillinger.

I denne uge kan du nedenfor se et udvalg af stillinger inden for data hos spændende arbejdspladser som Inspari, Styrelsen For It og Læring og Lowell Danmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Inspari søger data engineer, Lystrup eller Lyngby

Har du talentet, ambitionerne og viljen til at vinde sammen? Så har vi troen på dig og dine evner og mest af alt lysten til at få dig med på holdet her i Inspari.

Vi søger at ansætte Data Engineers med base på vores kontor i Lystrup (ved Aarhus) eller Kongens Lyngby. Du har minimum et par års relevant erfaring, og nu er du klar til at lege med, hvor der er rigtig sjovt at være – nemlig hos branchens førende datakonsulenthus.

Træd nærmere, vi glæder os allerede til at møde dig.

Som data engineer bliver du en del af et full-stack konsulentteam, der arbejder sammen om at håndtere data projekter hos vores mange kunder. Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen.

Læs hele annoncen her.

Capgemini Danmark søger data governance consultant, København

At Capgemini, we deliver end-to-end solutions within all areas of IT and advanced analytics to help solve major challenges for our clients in the private and public sectors. Enterprise Data Management (EDM) is part of I&D specializing in Data Governance, Data Quality, Data & Cloud Migration, Master Data Management, Data Warehousing.

This role is a unique chance to work alongside some of the top experts in the country, on some of the largest and most complex client engagements across a variety of industry sectors. You will be given the opportunity to develop and grow – taking on responsibility from day one in a challenging but rewarding and meritocratic environment. The right candidate will quickly rise to senior positions on projects and within the practice.

Data Governance, as opposed to other, more technical Information Management disciplines within our Insights & Data practice such as DQ, MDM, BI or Data Integration, is primarily focused on the Business side of our client organizations and frequently deals with senior executives, sometimes at Board level.

Læs hele annoncen her.

Arbejdernes Landsbank søger data engineer med fokus på Power BI til data management, Glostrup

Du har nu muligheden for at blive en del af vores data management-team, hvor du vil spille en vigtig rolle i at gøre Arbejdernes Landsbank endnu mere datadreven, så vores data effektivt kan skabe værdi for os og kunderne.

Det kræver et godt forretningsorienteret datafundament og aktivt indsigtsunivers, som du skal være med til at udvikle og aktivere. Lyder det som en spændende udfordring? Så er jobbet måske noget for dig.

Din rolle vil primært være brugerorienteret i skabelsen af fundamentet for vores indsigter i Power BI og ved at bygge indsigtsløsninger til forretningen. Her vil du få en central rolle i at få det ud at leve og skabe værdi. Derfor vil meget af din tid foregå sammen med brugerne og kravstillerne.

Data management er en mindre afdeling, der har ansvaret for datafundamentet og forretningsindsigter, og derfor vil du indgå tværgående i afdelingens forskellige opgaver.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen For It og Læring søger teknisk stærke dataanalytikere, der vil gøre en forskel for undervisning af unge og voksne, København

Vil du være med til gennem databehandling at bidrage til udviklingen af politik, analyser og beslutningsgrundlag, og derved styrke kvaliteten i undervisning af unge og voksne?

Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Kontor for data på Ungdomsuddannelser og VEU i Styrelsen for It og Læring.

Styrelsen for It og Læring (STIL) er et omdrejningspunkt for Børne- og Undervisningsministeriets arbejde med data. I vores datakontorer indsamler, analyserer og formidler vi data på alle ministeriets områder: Dagtilbud, grundskole, forberedende uddannelser, gymnasier, erhvervsuddannelser og voksenuddannelse (VEU). Disse data og analyser er afgørende for både kvalitets- og politikudvikling i ministeriet og på tværs af børne- og undervisningssektoren.

I Kontor for data på Ungdomsuddannelser og VEU varetager vi en række dataindsamlinger fra institutioner og centrale it-systemer, som vi kvalitetssikrer til statistik- og analysebrug.

Samtidig formidler vi i tæt samspil med den øvrige organisation disse data, så de bidrager til gode analyser og stærke beslutningsgrundlag.

Læs hele annoncen her.

ATP søger udvikler til håndtering af komplekse data, Hillerød

Kan du håndtere store datamængder?

I afdelingen ”P&S Portals, Data & Documents” er vi på udkig efter en ny kollega til håndtering af store datasæt.

Der kan være flere indgange til jobbet – du kan være nyuddannet med det rigtige mindset i forhold til at skulle arbejde med store datamængder, eller du har måske solid erfaring inden for området.

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatgrad eller tilsvarende erfaring, hvor du har fået forståelsen for at operere på et komplekst dataområde. Har du erfaring med udvikling til håndtering af tunge datamængder, er det en fordel – men det er ikke et krav.

Det vigtigste er, at du kan kode Java på et højt niveau.

Læs hele annoncen her.

Region Hovedstaden søger dataspecialist til Region Hovedstadens Psykiatri, København

Vil du være med til at forbedre psykiatrien i Region Hovedstaden? Vil du være en del af en organisation, hvor datadrevet ledelse og forbedringsarbejde er en central del af strategien, og hvor data bruges aktivt i styringen? Målstyringsteamet i Region Hovedstadens Psykiatri søger ny kollega.

I Region Hovedstadens Psykiatri har vi en målsætning om at behandle flere patienter bedre. For at nå den målsætning har vi behov for let tilgængelig information om aktivitet, kvalitet, ventetider, effekt og meget andet.

Ambitionerne er store, og Målstyringsteamet søger derfor en ny medarbejder til at sikre en høj kvalitet af data og videreudvikle arbejdet indenfor datadrevet ledelse i organisationen. Med implementeringen af Sundhedsplatformen står vi desuden over for en stor opgave med bedst muligt at sikre ledelsesinformation fra dette kildesystem.

Læs hele annoncen her.

Lowell Danmark søger udvikler til dataintegrationsplatform, Horsens

Lowell Danmark søger udvikler til vores dataintegrationsplatform til hovedkontoret i Horsens.

Vi søger en ny kollega til vores Data Integration Team, hvor vi arbejder med integrering og automatisering af kunders data til Lowells collectionsystem.

Vores kunder er primært store virksomheder inden for blandt andet finans og forsyning, der stiller store krav til kvalitet og sikkerhed ved overførslen og behandling af data.

Dine primære opgaver handler om at videreudvikle vores nuværende integrationsplatform, og vores nuværende integrationer på tværs af interne og eksterne systemer. Derudover kommer du til at arbejde med udvikling af processer omkring dette.

Som integrationsudvikler vil du blive et vigtigt bindeled mellem vores kunder, Operations, ERP og software-udviklerne af vores collectionsystem.

Læs hele annoncen her.

PA Consulting Group søger data management og -governance konsulenter, København

Hos PA Consulting bliver du en del af et internationalt konsulenthus, der hjælper nogle af de største virksomheder og offentlige organisationer med forandringsprocesser i spændingsfeltet mellem teknologi, strategi og innovation.

Som management-konsulent hos os vil du være med til at levere nogle af markedets mest interessante forretningsdrevne, teknologiske og kulturelle forandringsprogrammer.

De seneste fem år har vi været på en spændende vækstrejse, hvor vi næsten har fordoblet vores omsætning og overskud. Vi er stolte af at have gjort det, samtidig med at 98% af vores kunder anbefaler os.

Vi tror på opfindsomhed og kreativitet som drivkræfter til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden.

For os betyder det at bruge vores nysgerrighed og tekniske færdigheder til at gøre vores kunders forretningsbehov til datakrav. Med denne tilgang hjælper vi private og offentlige organisationer med deres vigtigste datatransformationer – hvad enten de er lokale, regionale eller globale.

Læs hele annoncen her.

Multiscription søger data Engineer/analyst with a knack for precision and usability, København

Join the mind-expanding revolution by setting gaming free.

Do you love creating scalable backend solutions? Are you excited about SaaS? Would you like to work in the games industry using the latest tech? Are you excited about merging creativity and business? Then we might be a good fit for each other!

As the company’s first Data Engineer/Analyst you will have a lot of input and ownership of the data pipeline. The foundation is there, but we are committed to improving it, especially when it comes to precision, scalability and usefulness for our colleagues and external partners. It is therefore important that you have a broad understanding and can maintain the overview since you will be the key person for most of the decisions.

You will also work with pipeline automation and ensure maintainability and stability of the solutions. You will be working with technologies such as AWS, Python, SQL and Snowflake (or similar). If you have experience with Jupyter Notebook that’s a plus.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur søger it-udvikler til Danmarks største open source datadistributionsløsning, København

Vi søger en it-udvikler, som brænder for at udvikle arkitektur og distributionsløsninger, der skaber værdi med frie geografiske data.

I Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) stræber vi efter at skabe let adgang til styrelsens data og primært med open source-software, som distribueres gennem en række forskellige standardiserede webservices. Vi distribuerer frie geografiske data, som understøtter en lang række samfundsmæssige formål som klima, miljø, byplanlægning og beredskab. Det stiller store krav til vores evne til at udvikle brugervenlige løsninger og sikre driftssikkerhed i vores infrastruktur.

Hos os vil du få mulighed for at arbejde med en bred vifte af it-udviklings-, arkitektur og driftsopgaver. Vi har konkret behov for kompetencer inden for udvikling, arkitektur og vedligehold. Det er afgørende, at du har interesse for åbne data, open source og ønsker at bidrage til udbredelsen af begge dele.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.