Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-job.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Shure Scandinavia, Cognizant og Rigspolitiet.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Økonomistyrelsen søger teknisk velfunderet it-sikkerhedsspecialist til arbejde med de store fællesstatslige it-systemer, København

Stillingen er placeret i Økonomistyrelsens sikkerhedsteam, hvor vi arbejder med administration af sikkerheden i en stor portefølje af it-systemer, som anvendes på tværs af staten samt internt i Finansministeriets koncern.

Vi arbejder på tværs af disciplinerne informations- og cybersikkerhed, teknisk sikkerhed og persondatabeskyttelse i tæt samarbejde med de enkelte systemers sikkerheds- og systemmedarbejdere samt eksterne aktører som for eksempel Center for Cybersikkerhed.

Du vil også skulle beskæftige dig specifikt med den tekniske sikkerhed på Statens Lønløsning, der er et komplekst og centralt it-system som skal gennem en større systemmodernisering de kommende år.

Læs hele annoncen her.

Cognizant søger SAS DI senior developer, Gdansk (PL), Ballerup (DK) or Bergen (NO)

As an SAS senior developer, you will own the pricing and modelling application for the customer, and you will have the SAS administrator role and serve monthly maintenance of the SAS application.

Digital is the paradigm of our days – everything is digital or at least smart and is to operate efficiently with the best and newest technology available, delivering insights, improving business and disrupting business models.

To be successful, companies will need to demonstrate digital capabilities to understand and get the best out of their data, design products that build connections between people and processes, and they will need to use the latest technology.

Læs hele annoncen her.

Sydbank søger automation developer til Data & Business Enablement, Flensborg og Aabenraa

Afdelingen Data & Business Enablement er en del af Digital Banking. Vores vigtigste opgave er at stille data, platforme og guidelines for best-practice til rådighed for vores kollegaer på tværs af banken. Vi er godt i gang og understøtter i dag værktøjerne UiPath og IBM BPM. På længere sigt forventer vi også at udrulle Power Platformen.

Som vores nye automation developer tilknyttes du Data & Business enablement – Team Automation enablement. I afdelingen vil du få en grunding onboarding og oplæring og blive en del af fællesskabet, men dine udviklingsopgaver vil være for Sydbank Tyskland. Dit arbejde vil være at understøtte et effektivt automatiseringsinitiativ og en udviklingsproces med henblik på digital værdiskabelse.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger netværksspecialist, Vejle

Har du erfaring eller interesse for at arbejde med netværk? Ønsker du at bidrage til en effektiv netværksinfrastruktur i en virksomhed, der benytter de nyeste teknologier og hvor et godt arbejdsmiljø vægtes højt? Så se lige her!

Vi er på udkig efter en dygtig netværksspecialist, som skal være med til at sikre en velfungerende netværksdrift og dermed en fleksibel infrastruktur. Det er en nyoprettet stilling, og du kommer derfor i høj grad til at bidrage til indholdet og er med til at definere, hvad der ligger heri.

I rollen som netværksspecialist kommer du til at arbejde med driftsopgaver og teknisk sparring både internt og eksternt. Det indebærer blandt andet drift og vedligehold af netværksinfrastrukturen.

Læs hele annoncen her.

Koda søger it-udvikler, København

Har du interesse i at arbejde med videreudvikling af vores interne rammeværk og -arkitektur sammen med dine andre dygtige kolleger? Og vil du arbejde med engagerede kollegaer i en medlemsorganisation, der har musikliv på agendaen i et mangfoldigt arbejdsmiljø? Det håber vi, at du kan se dig selv i.

Musikken rejser hurtigere end nogensinde og når et stadigt større publikum. Det kræver, at vi stiller det bedst mulige team. Derfor prioriterer vi lige dele faglighed, personlighed og interesse. Vi har ikke en udtømmende tjekliste, men vi forestiller os, at du er en person, der udover at kunne se dig selv i et miljø, hvor vi arbejder agilt med SCRUM framework.

Du er samtidig klar på at anvende din erfaring med Microsoft Dynamics NAV 2016 On Premise og Business Central Cloud/BC, NAV/BC-udvikling i C/AL og har tidligere udviklet til BC i VS Code.

Læs hele annoncen her.

Rigspolitiet søger it-sikkerhedsspecialist, Hvidovre

Rigspolitiets sektion for netværkservices sætter jagten ind efter en dygtig it-sikkerhedsspecialist, der vil være med til at støtte op om politiets kritiske infrastruktur og levere sikre kvalitetsløsninger, så politiet kan løse samfundsmæssigt vigtige opgaver.

Som sikkerhedsspecialist for Rigspolitiet arbejder du i vores unikke og komplekse it-sikkerhedssetup med alt fra forebyggende drift og tekniske sikkerhedsanalyser til projektopgaver inden for design og implementering. Du får mulighed for at udvikle politiets sikkerhedskompleks og sikre, at vores it-sikkerhedsløsninger er up to date og veldokumenterede.

Du bliver en del af sektion for netværk-services under Rigspolitiets Koncern IT. I sektionen får du 20 dygtige og engagerede kolleger fordelt på flere teams.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger dataudvikler til data warehouse, Silkeborg eller Lyngby

Vil du være med til at sætte retningen inden for Jyske Banks fremtidige datafundament? Vil du bidrage med at lave innovative løsninger, hvor data bliver en vigtig game changer for Jyske Bank? Vi søger både en dataudvikler og en senior dataudvikler, hvor vi gerne vil vide, hvorfor netop din profil kunne være interessant for Jyske Bank.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt udviklingsteam, Data Warehouse - Bank, som udvikler, drifter og vedligeholder data warehouse for Jyske Bank.

Teamet løser opgaver i et frit og uformelt miljø, hvor forretningssans, faglighed og godt humør prioriteres. Teamets opgaver løses i tæt samarbejde med vores interessenter, som både er leverandører af data og databrugere.

Afhængig af din rolle som dataudvikler eller senior dataudvikler, vil dine arbejdsopgaver variere i kompleksitet.

Læs hele annoncen her.

OptikIT søger frontend-webudvikler, Nørresundby

Som vores kommende kollega, vil du være med til at skabe fremtidens journalføringssystem til de danske optikere.

Hos OptikIT vil du være med på vores rejse til en cloud-løsning, med alle de spændende opgaver der følger med.

Du har kompetencer indenfor frontend-webudvikling, som kan omsættes til forretningskritiske og brugervenlige løsninger. Dette kræver holistisk tænkning omkring kunderejsen, en proaktiv tilgang og at man brænder for at løse tekniske opgaver, der bunder i forretningsmæssig værdi for vores kunder.

I det daglige kommer du til at være en del af vores udviklingsteam og arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Dine resultater er med til at gøre at vores kunder bliver de bedste i branchen.

Læs hele annoncen her.

Stella Care søger en der er flydende i Angular, og har sort bælte i frontend-udvikling, København

Fuldtidsjob i formålsdrevet virksomhed på Østerbro i København.

Du bliver en vigtig del af et lille, men superengageret udviklerteam, der hver dag udretter mirakler. Din kode vil skabe forbindelse mellem teknologi og omsorg, og du bliver en vigtig spiller i vores mission om at skabe en bedre livskvalitet for sårbare borgere i vores samfund.

Vi sikrer, at ingen demensramte forsvinder sporløst. Det kan vi, fordi vi har udviklet verdens bedste og mest brugervenlige sporingssystem. Det består af backend, frontend, apps samt GPS-enheder, hvortil vi også selv udvikler software. Over halvdelen af de danske kommuner er vores kunder, og vores ambitioner stopper ikke her.

At blive en del af vores succes! Du kan prompte se resultatet af dit arbejde, når vores kunder og brugere skal anvende det, som du har skabt. Du kommer til at arbejde sammen med to andre udviklere; En hardcore backend-udvikler og en fullstack-udvikler med et formidabelt overblik over vores softwareløsninger.

Læs hele annoncen her.

Shure Scandinavia søger senior software test developer, København

Shure has an ambitious goal of offering our customers innovative ecosystems of top-quality software to support our network devices.

In Copenhagen, we design and develop high quality conferencing products and software solutions. We are a company of passionate and dedicated people and, as we are expanding our product range, we are looking for a talented Senior Software Test Developer to join our team in Copenhagen.

In this role, you become part of a competent team that enables testing and validation of our conferencing systems, and who collaborates closely with colleagues in other departments to fulfill and exceed our customers' expectations.

Our purpose is to provide insights into our embedded and application software systems as well as to assess whether they live up to expectations. This includes developing and testing functional and non-functional tests as per the shift-left approach.

Læs hele annoncen her.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu