PBS-problemer smider Robbie-fans ud af køen

Endnu engang er Billetlugen.dk blevet ramt af et kortvarigt nedbrud af forbindelsen til PBS netop som presset var allerstørst. Det betyder, at flere kunder ikke har været i stand til at gennemføre net-betalinger.

Robbie Williams-fans er i løbet af eftermiddagen blevet smidt ud af online-køen til sangerens to sommerkoncerter på grund af manglende kontakt til PBS, melder E-Billetter, der står bag Billetlugen.dk.

- PBS har været nede i en halv time ved 1330-tiden, hvor betalingerne ikke har kunnet cleares, og jeg kan ikke afvise, at nogle af de ventende blev ramt, inden vi fik grebet ind, siger Jeppe Michael Jensen, direktør i E-Billetter.

Skred straks til handling
Han understreger dog, at E-Billetter skred til handling straks det stod klart, at forbindelsen til PBS var afbrudt. Det betød nemlig, at folk ikke kunne betale over nettet - nogle efter at have ventet i timevis på nettet.

- Men vi fik grebet ind hurtigt, så vi kunne holde de ventende hen i kø-systemet, der ligger foran billet-systemet. Efter en halv time var vi up and running, siger Jeppe Michael Jensen.

Afbrydelsen til PBS giver ekko af hændelsesforløbet under forårets net-billetsalg til en Bruce Springsteen-koncert i Forum i København.

Her blev flere tusinder danskere smidt ud af systemet på grund af en mislykket sikkerhedsopdatering, som PBS forsøgte af gennemføre hos Dibs, der håndterer den praktiske side af netbetalinger for 1.500 af landets netbutikker.

Jeppe Michael Jensen betegner efterspørgslen på en billet til Robbie Williams-koncerten som "enorm" og større end efterspørgslen på U2-billetter, der ellers fik hele Billetlugen.dk til at gå i knæ.

- Vores callcenter har for eksempel alene i løbet af formiddagen fået mere end 200.000 opkald, siger han.

- Vi har haft nogle mindre nedbrud, og det er ikke helt tilfredsstillende. Men der er altså også massivt pres på systemet, siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.