Tidligere it-direktør i Danske Bank til 7N

Hans Erik Mørk har 40 års erfaring med sig, når han i næste uge tiltræder som direktør i konsulenthuset 7N, efter han for et år siden blev pensioneret som it-direktør i Danske Bank.

Tidligere it-direktør i Danske Bank, Hans Erik Mørk, begynder midt i januar som direktør i konsulenthuset 7N, der har it-milliardæren Erik Damgaard som storaktionær.

Den 61-årige Hans Erik Mørk skal i konsulenthuset fungere som direktør med særligt ansvar for at betjene den danske stat.

7N - der tidligere har heddet Iocore Group og så Iocore-7N - betegner selv Hans E. Mørk som et 'it-ikon'.

Yderst erfaren mand

Sikkert er det da også, at han er en yderst erfaren it-mand med mere end 40 år i Danske Bank, hvor han blandt andet har stået i spidsen for Danske Data og hele Danske Banks it-afdeling.

Undervejs har han udviklet sig til en specialist inden for fusioner af it-systemer - ikke mindst med Danske Banks sammenlægning med Real Danmark og BG Bank.

7N - der leverer it-konsulentydelser til en række kernekunder, som alle hører blandt de største inden for finans-, logistik, tele- og databrancherne - har cirka 170 medarbejdere og datterselskaber i Polen og Indien.

7N ejes af Erik Damgaard med 49 procent og administrerende direktør Jeppe Hedaa med 51 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere