Mogens Nørgaard - klar med nye initiativer efter ferien. Foto: Torben Klint

Hjælp os med at skrive om IT, verden og alting

Klumme: Man kan skrive sit hede ønske på en gul selvklæber og smække den på køleskabet. Så sker det i løbet af et antal måneder. Man kan også være med til at skrive IT-Årbogen...

Haft en god ferie? Jeg selv? Husbåd i Bork Havn, besøg på BRIO i Sverige, en spadseretur i Holland og et bryllup i Colorado (ikke mit eget for en gangs skyld). Videre.


Mange individer uden baggrund tjener penge i charlatan-branchen i disse år. De siger coaching, life-style, team-building, story-telling, BS & Bubber, HR og 'vær smukkere næste år', men de mener 'charlatan'.

De bedste lærer deres (betalende) publikum, at hvis man tror på noget, så sker det.

Man kan skrive sit hede ønske på en gul selvklæber og smække den på køleskabet. Så sker det i løbet af et antal måneder.

Man skal dog passe på. Ham, der ønskede sig en penis, der kunne nå jorden, endte med jordens korteste ben.
Men altså: Disse reli­gionsinspirerede charlataner fortæller folk, at de bare skal ønske sig noget højt nok - så sker det.

Hvis man så studerer dem selv, har de åbenbart været meget beskedne i deres egne ønsker til livet. Det gør dem totalt troværdige i mine øjne.

Jeg selv er faldet for en tidligere gartner, der nu har kastet sig over rådgivning af erhvervslivet.

Hans navn er egentlig Henrik, men folk hernede kalder ham Zangenberg.

Han hjælper mig (mod et honorar, der sjældent overstiger min årsløn før skat) med at blive alt, hvad jeg kan blive.
Det hjælper. Jeg passerede 100 kg. allerede efter to samtaler. Jeg er vild med det, han gør ved mig. Vi vokser sammen.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.