Artikel top billede

Kundeservicedirektør Lisbeth Hvidkjær fortæller, at Telenor koncentrerer firmaets kundeservice i Aalborg. Foto: Lars Bech. (Foto: Lars Bech)

Telenor flytter 90 arbejdspladser til Aalborg

Teleselskabet vælger at samle alle sine kundeservicemedarbejdere i Aalborg. En del københavnske medarbejdere stopper formentlig som en konsekvens af flytteplanerne.

Det bliver snart store flyttedag i Telenor.

90 kundeservice-medarbejdere i København har fået at vide, at Telenor flytter deres stillinger til Aalborg, hvor de kan fortsætte i deres job.

"De fik budskabet i går, og jeg har en forventning om, at de fleste siger nej tak til at følge med til Aalborg. Det er i hvert fald det signal, de har sendt til mig indtil videre. Men der er også nogle, der vil, men det bliver ikke mange. Men så rekrutterer vi erstatning i Aalborg i stedet for," fortæller Lisbeth Hvidkjær, der er direktør for Telenors kundeservice.

I forvejen har Telenor omkring 600 ansatte, der arbejder med kundeservice i Aalborg. Og nu ønsker koncernen at flytte de resterende til Aalborg med undtagelse af 26 med specialfunktioner.

"Vi vil gerne have, at vores kunder kan få en helt sammenhængende kundeservice. Når kunden henvender sig, skal kunden kunne få løst alle sine problemstillinger i relation til det. Uanset om det vedrører mobiltelefoni, mobilt eller fast bredbånd, så kan du komme samme sted hen, og det skal være hos kundeservice i Aalborg," siger Lisbeth Hvidkjær.

Telenor størst i Aalborg

Samlet set betyder det, at Telenor nu har over halvdelen - omkring 1.300 - af sine godt 2.000 medarbejdere i Nordjyllands største by.

"Vi har gode erfaringer med Aalborg som et godt område at være i. Vi har forvejen en stærk base med 600 til 700 (kundeservicemedarbejdere, red.) i forvejen, og så har vi gode erfaringer med at rekruttere i Aalborg. Det er ikke sådan, at vi får dårlige medarbejdere i København, men vi har gode erfaringer fra Aalborg," siger Lisbeth Hvidkjær.

Hun peger på, at byen har et stort opland og et bredt udvalg af uddannelsesinstitutioner, ligesom det også er muligt at ansætte studerende fra byen i studiejob som kundeservicemedarbejder.

Hovedkontor forbliver i København

Lisbeth Hvidkjær fortæller, at kundeservicemedarbejderne i øjeblikket er fordelt over tre forskellige bygninger i Aalborg, men sådan bliver det nok ikke fremover.

"Vi har igangsat et projekt med henblik på at finde et nyt sted, hvor kundeservice kan være samlet i en og samme bygning," siger hun.

Nu da størstedelen er samlet i Aalborg, kunne det måske ses som en større flytteplan til den nordjyske by, men der er ikke planer om en endnu større flytning fra hovedstaden til Nordjylland, oplyser kundeservice-direktøren.

"Vores hovedkontor er i København, og det bliver det ved med at være. Der er ikke nogen som helst planer i øvrigt i den retning," siger Lisbeth Hvidkjær.

Telenor har sat 1. maj som datoen, hvor stillingerne skal være flyttet til Aalborg.

Dagens nyhed vækker formentlig begejstring i Aalborg, hvor der traditionelt har været mange televirksomheder. Sidste år bød dog på en lang række dårlige nyheder såsom lukningen af Motorola og Texas Instruments, men virksomheder som ETI og RTX Telecom skar ned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere