Artikel top billede

Cloud-konference i Las Vegas - fik du det hele med?

Cloud computing, grøn it og et nyt firmanavn var blandt emnerne, da Computerworld dækkede CA World i Las Vegas. Her får du overblikket.

Cloud computing var det helt store omdrejningspunkt, da CA technologies - ja, firmaet har skiftet navn - i sidste uge afholdt CA World i Las Vegas.

CA-CEO Bill McCracken lagde i sin tale vægt på, at cloud computing ikke bare er noget, man taler om ude i virksomhederne - det er noget, der sker lige nu og her.

"Når folk spørger mig, om jeg tror, cloud computing bliver til noget, så svarer jeg 'Nej. Jeg ved, det bliver til noget'," sagde Bill McCracken i sin åbningstale på konferencen.

"Når virksomheder tager nye teknologier i brug, så forårsager de et skifte i hele industrien. Da American Airlines for eksempel startede med at have et online reservationssystem, så skulle alle have det. Det samme skete med netbanker. Det var nødvendigt for at overleve. Det samme kommer til at gælde for cloud. Dem, der ikke benytter teknologien, kan ikke simpelthen ikke konkurrere," sagde Bill McCracken.

Få overblikket her:

Jysk kommune gør Las Vegas lidt grønnere
Fredericia er taget til Las Vegas for at fortælle verden, hvordan man helt enkelt kan spare miljøet for over 1.000 ton CO2 om året. Her får du den danske succeshistorie.


Amazon: Cloud har altid været en del af forretningen
Adam Selipsky, vice president for Amazon Web Services, mener, at det at sælge bøger kan sammenlignes med at sælge skyer. Det er der en simpel forklaring på.



CA's topchef: Skyen er det nye internet

Cloud computing er et paradigmeskifte i den måde, vi bruger it på. Det mener CEO Bill McCracken, der går linen ud, og satser stort på skyen. Er cloud den nye mainframe?



Studerende sprænger banken i Vegas

Danske studerende rydder bordet med it-kompetencer i verdensklasse i syndens by.



CA Technologies får ny dansk chef

CA Technologies' danske afdeling får ny chef. Og han har gode nyheder til de danske CA-medarbejdere.



Kan du anbefale en sky?

Et nyt socialt site skal hjælpe usikre it-chefer med at navigere i skyen. Hvilken sky kan du anbefale?



CA skifter navn - igen

For anden gang på blot fem år skifter CA navn. Se det nye navn her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere