Gratis office-pakke online

På ThinkFree.com kan du bruge din browser som gratis tekstbehandler, regneark eller præsentationsprogram. Du kan både gemme dokumenter online eller på din pc.

Det lyder næsten for godt til at være sandt: Gratis regneark, tekstbehandlings- og præsentationsprogram, der alle er kompatible med Microsoft Office, og som bruges direkte i browseren.

Men den er god nok. Med
ThinkFree Office 3
har du altid kontorprogrammer og dokumenter tilgængelige – bare der er en pc med internetforbindelse i nærheden. Der skal blot installeres en java-applet på pc'en, så er du i gang.

Oveni hatten giver ThinkFree.com dig en gigabyte at gemme dine dokumenter på, så du altid har programmer og dokumenter online. Du kan naturligvis også gemme dine dokumenter på din egen pc.

ThinkFree Office 3 består af tre velfungerende programmer, som minder utrolig meget om Word, Excel og Powerpoint, så det er ingen sag at komme i gang med at bruge dem.

Eksempelvis har tekstbehandleren alle de funktioner, en almindelig bruger har behov for. Både tabeller, autokorrektur og en masse typografi og formattingsmuligheder.

Og du kan gemme dine skriverier som .doc, .rtf, txt eller PDF. Det er muligt at uploade Word-dokumenter og redigere dem med ThinkFree og downloade de retttede dokumenter igen og åbne dem uden problemer i Word.

Det eneste man savner er en dansk stavekontrol, men skriver man på engelsk, så bliver ens stavning tjekket under skrivningen.

ThinkFree giver også mulighed for nem deling af dokumenter, så man kan skrive sammen på en opgave.

Man kan også uploade sit dokuments indhold direkte til sin blog. Eller man kan sætte sine dokumenter til offentligt skue, så andre kan se, hvad man har skrevet, udregnet eller præsenteret. Akkurat i stil med måden, man deler fotos med andre på Flickr.com.

ThinkFree Office 3 har endda to funktioner, som Microsoft Office ikke tilbyder. Nemlig tagging af dokumenter og mulighed for at gemme i pdf-format.

Kontorpakken er gratis, fordi den er annoncefinansieret, men der skulle senere komme en betalingsudgave med flere funktioner og uden annoncer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere