Endnu en parodi på Bravia-reklamefilmen

Sonys reklamefilm for Bravia har endnu engang inspireret til efterabning. Denne gang er det en anden reklamefilm, der har planket ideen. I stedet for hoppebolde er det frugt, gaderne flyder over med.

Sonys reklamefilm for Bravia blev lavet af den danske filminstruktør Nicolai Fuglsig sidste sommer. Han slap 250.000 kulørte hoppebolde løs i San Franciscos gader.

Boldene hoppede på må og få, og det lykkedes Fuglsig at få en spetakulær reklamefilm i kassen – uden brug af computergrafik overhovedet.

Filmen blev ledsaget af blid guitarmusik af den svenske trubadur José González. Sony viste filmen over det meste af verden i vinterens løb, og efterligninger begyndte herefter at dukke op.

Vi har allerede omtalt, hvordan Bravia-filmen er blevet parodieret af et svensk Battlefield 2-community. I den svenske version hoppede 40 soldater af sted til González' musik.

Nu har det engelske læskedrikfirma Tango også lavet en parodi. Tango har en lang tradition for at lave nogle af Englands bedste reklamefilm – uden at have et megabudget som Sony.

For at spare har Tango overført handlingen fra Californien til de stejle gader i et rækkehuskvarter i den walisiske by Swansea.

Boldene er blevet erstattet af 43 kasser med frisk frugt for at vise alle Tangos smagsvarianter. Tango har også beholdt musikken og har desuden kopieret den mærkelige Sony-scene med frøen, der hopper ud af en nedløbsrør.

Hvor Sonys hoppebolde ikke gjorde skade i Bravia-filmen, laver den hårde frugt ballade i Swansea, hvor vinduer bliver knust af appelsiner og meloner.

I forbindelse med filmen er der også lavet en falsk hjemmeside for byen, hvor indbyggerne brokker sig over alle de ulykker, filmoptagelsen har medført.

Se Tangos parodi her (kræver Quicktime).

Læs om Battlefield 2-parodien her.

Se den oprindelige Bravia-film her (kræver Quicktime).

Besøg den falske lokale beboerforening "Swansea North Residents Association" her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere