Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Cryptomathic A/S
Kategori: Sikkerhed
Årsregnskab (moderselskab)
Cryptomathic A/S
Mio. kroner 2017 2016 2015 2014
Bruttofortjeneste 13,5 25,4 18,6 20,1
Resultat af primær drift 1,1 11,7 4,1 6,9
Resultat før skat -5,0 15,7 8,8 16,6
Resultat efter skat -5,1 13,4 7,1 14,0
Egenkapital 23,6 61,8 49,9 94,5
Antal ansatte 42 41 - -
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om Cryptomathic A/S

To tyske hackere har knækket det hollandske Rejsekort OV-chipkaart, der i stil med det danske skal bredes ud i hele Holland. Teknologien bag det danske Rejsekort er den samme som i Holland.
25. januar 2008 kl. 15.20 | læs »

Det århusianske it-sikkerhedsfirma Cryptomathic, der sidste år overlod posten som administrerende direktør til Torben Pryds Pedersen, vendte i 2006 adskillige år med millionunderskud til et...
16. maj 2007 kl. 08.34 | læs »

Tema: De er godt uddannede inden for deres felt. Nogle gange underviser de stadig på universiteter. De kan sagtens skabe virksomheder og blive direktører, men de er et mindretal....
9. maj 2007 kl. 15.59 | læs »

Danske Cryptomathic skifter topchef. Henrik Elimar Sørensen bliver erstattet af medejer og teknisk direktør Torben Pryds Pedersen. Henrik Elimar fortsætter som økonomi-direktør.
31. oktober 2006 kl. 14.01 | læs »

Cryptomathic får millionordre på britiske pas. Microsoft Danmark på jobfangst i Ukraine.
21. april 2006 kl. 08.02 | læs »

Relaterede artikler fra Computerworld

Den populære musiktjeneste Spotify anklager Apple for unfair konkurrence i Apple Store. Selskabet mener, at Apple fremhæver sine egne produkter frem for konkurrerende. Spotify vil nu have den...
13. marts 2019 kl. 15.22 | læs »

I 2014 mistede krypovaluta-børsen Mt. Gox bitcoins for 500 millioner dollars. Nu er ejeren dømt for svindel.
15. marts 2019 kl. 10.16 | læs »

Seks hjemmesider har fået stjålet brugeroplysninger, der nu bliver solgt på nettet. Hackerangrebet er tilsyneladende det tredje angreb af den samme hacker, hvor flere millioner oplysninger er...
18. marts 2019 kl. 10.04 | læs »

Interview: Antallet af anmeldelser for brud på GDPR har endnu ikke toppet. Sådan lyder det fra Datatilsynet, der oplever, at der stadig kommer flere anmeldelser ind om databrud her 10...
19. marts 2019 kl. 10.02 | læs »

Norsk Hydro, der er en af verdens største producenter af aluminium, er netop nu ramt af et massivt hackerangreb, der har ført til fuldt driftsstop i flere af selskabets fabrikker. Det er endnu...
19. marts 2019 kl. 10.40 | læs »Cryptomathic A/S
Jægergårdsgade 118
8000 Århus C
Tlf. 86762288
www.cryptomathic.com
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 42

Forretningsområde:
Udvikling og salg af sikkerhedssoftware.
Kompetencer:
Cryptomathic Toolkits, Cryptomathic PKI Products, Cryptomathic Authenticator, Cryptomathic EMV Migration, Cryptomathic Utilities.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Hackere kræver løsepenge af Norsk Hydro i omfattende ransomware-angreb: "Hele vores globale netværk er nede"
Alle offentlige norske virksomheder er sat i alarmberedskab efter et omfattende ransomware-angreb, der har fået hele Norsk Hydros globale netværk til at gå ned.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Har du spændt it-sikkerhedsselen? Kom med på turen her!
Alle biler har sikkerhedsseler, fordi undersøgelser viser, at sikkerhedsseler redder liv og reducerer sammenstødsrelaterede skader. Hvad hvis man som bilejer, selv skulle ud og researche og sammenligne mulige sikkerhedssele-løsninger, vælge en, købe den, installere den og selv sørge for at den var up-to-date? Ville de fleste bilejere så fravælge det? Højst sandsynligt ikke, da det er påvist, at det mindsker risikoen for skader. Pointen med ovenstående er, at hvis vi ser på det med it-sikkerhedsmæssige briller, så giver det hverken mening logisk eller finansielt, at så mange virksomheder ikke investerer i patching automation og processer. Af en eller anden grund beslutter lederne i virksomheder, at det er nemmere, billigere eller begge, at de blot fortsætter med at lave forretning baseret på systemer, som de ved er ubeskyttede eller underbeskyttede, i stedet for at beskytte systemerne tilstrækkeligt. I dette white paper kigger vi nærmere på netop denne problemstilling.