Premium
De digitale trusler bliver stadig mere avancerede, lyder det fra it-sikkerhedsfirmaet Nixu, der fra sit Cyber Defence Center overvåger en række store danske virksomheders netværk.
3. august 2020 kl. 13.02 | læs »1 Premium
Systematic er med i opløbet om at få plads på en kæmpe rammekontrakt under det amerikanske forsvarsministerium, der er i gang med at udvikle et 'militariseret Internet of Things.'
3. august 2020 kl. 10.49 | læs »1 Premium
Microsofts Windows 10 styresystem fejrer fem års fødselsdag. Vi ser tilbage på fem gode og tre mindre gode ting, som systemet har bragt med sig.
3. august 2020 kl. 08.44 | læs »1 Premium
Amerikanske Nvidia er langt fremme i forhandlinger om at overtage chip-producenten Arm i det, der kan blive det største opkøb nogensinde i halvleder-industrien.
3. august 2020 kl. 07.14 | læs »Premium
For første gang indfører EU nu sanktioner mod en række lande for at stoppe flere kendte cyberangreb. "Vi går målrettet efter de enkeltpersoner og grupper, der forsøger at forvandle internettet fra et værktøj til et våben," siger Danmarks udenrigsminister, Jeppe Kofod (S).
31. juli 2020 kl. 13.55 | læs »Premium
Efter planen skulle Udenrigsministeriet have den nye tech-ambassadør på plads 1. august. Men Danmark må vente med at byde den nye embedsmand velkommen.
31. juli 2020 kl. 12.50 | læs »Premium
Region Syddanmark har lækket personfølsomme oplysninger om 365 gravide kvinder på grund af sjusk i forbinddelse med centralt it-system.
31. juli 2020 kl. 11.05 | læs »Premium
Amazon, Facebook, Google og Amazon kan ikke længere kontrollere deres egne fortællinger, og derved kommer tech-giganterne på udebane, sådan lyder det fra CBS-professor Mikkel Flyverbom efter kongreshøringen.
31. juli 2020 kl. 09.59 | læs »Premium
Vi afprøver Samsungs første nye bærbare pc, siden selskabet trak sig ud af pc-markedet i 2013: Samsung Galaxy Book Ion 13.
31. juli 2020 kl. 09.10 | læs »Premium
Afgørelsen fra EU-domstolen, der forkaster Facebooks overførselsgrundlag til USA, får ikke betydning for Microsoft kunder. Det slår selskabet fast, men den danske afdeling vil ikke stille op til interview om afgørelsen.
30. juli 2020 kl. 14.59 | læs »Premium
Sune Gabelgård stopper hos Nets, hvor han har været chef for svindelbekæmpelse gennem halvandet år. Han har landet et nyt job hos MobilePay, hvor han for ansvaret for at opbygge en ny afdeling fra bunden.
30. juli 2020 kl. 11.59 | læs »Premium
Med ny standard fra Qualcomm vil du kunne lade din telefon op på blot 15 minutter og sjatlade til 50 procent på blot fem minutter.
30. juli 2020 kl. 10.02 | læs »Premium
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling, og mere end 200 selskaber har på få uger allerede erklæret deres støtte. Det er en særdeles positiv overraskelse, fortæller Esben Gadsbøll, en af initiativtagerne bag.
30. juli 2020 kl. 09.00 | læs »Premium
Selskabet bag elevportalen Lectio har overtrådt GDPR ved at videregive opgaver fra flere gymnasier til et forskningsprojekt. Det slår Datatilsynet fast og kvitterer med en alvorlig kritik.
29. juli 2020 kl. 16.48 | læs »Premium
Det tager stadig længere tid for danske virksomheder at opdage cyberangreb.
29. juli 2020 kl. 14.41 | læs »Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.