Fra 2024 samles opkrævning af ejendomsskatterne i staten, og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen gør nu for alvor klar til, at it-landskabet er klar til at håndtere opgaven. Nyt låne- og opkrævningsløsningen til estimeret 118 millioner kroner skal nu udvikles.
13. oktober 2021 kl. 15.21 | læs »


Udviklings- og Forenklingsstyrelsen sender det DXC Technology-udviklede it-system 'Ejendomsskatter og Ejendomsbidrag’ i markedet til en pris på 120 millioner kroner med særdeles lang løbetid.
13. oktober 2021 kl. 13.24 | læs »


Interview: Danske Trustzone har opbygget en særdeles indbringende forretning på at udstede SSL-certifikater. Det er en forretning, som flere investorer er interesserede i, men selskabet har afvist samtlige bejlere. Der er nemlig et stort potentiale i virksomheden, der skal indfries, fortæller selskabets direktør og medstifter, Jacob Højmark Nielsen.
13. oktober 2021 kl. 12.21 | læs »


Facebook køber kæmpegrund på 212 hektar lige uden for Esbjerg. Selskabet betaler mere end en kvart milliard kroner til kommunen for grunden, hvor det er planen, at der skal opføres et nyt dansk datacenter i kæmpe-format.
13. oktober 2021 kl. 10.56 | læs »


Jobskifte i toppen: Årets CIO 2021 og CIO i Coop, Morten Holm Christiansen forlader Coop til fordel for rollen som CDO og CIO i en global industrikoncern. Læs om de nye opgaver og baggrunden for skiftet.
13. oktober 2021 kl. 10.20 | læs »


Den danske fintech-succes Pleo ansætter i et hæsblæsende temp. Medstifter og direktør Jeppe Rindom forventer, at Pleo allerede ved udgangen af 2022 er omkring 700. Men nyansættelserne er sjældent danskere, erkender han. "Vi rammer sjældent en dansker, og det bliver kun sværere for os at ansætte folk i Danmark," siger han.
13. oktober 2021 kl. 09.00 | læs »


De danske it-professionelle vil have mere hjemmearbejde og ser det traditionelle kontorliv som gammeldags, viser en ny undersøgelse. Ifølge rekrutteringsekspert Peter Rasmussen kan det få store negative konsekvenser for de virksomheder, der holder fast i det gamle mantra om, at arbejde er noget, der foregår på kontoret.
12. oktober 2021 kl. 15.50 | læs »


Der er en insider blandt jer. Én, der har givet it-kriminelle adgang til virksomhedens dybeste hemmeligheder og mest sikrede systemer. Det er skræmmende at tænke på, at dine kolleger kan finde på dét. Men så viser det sig, at insideren er dig selv. Læs her om den nye sikkerhedstrussel, som Center for Cybersikkerhed nu advarer om.
12. oktober 2021 kl. 14.23 | læs »


Den amerikanske it-gigant Oracle har planer om hele 14 nye cloud-regioner rundt om i verden. De skal stå klar allerede næste år, og også Norden bliver prioriteret i Oracles offensive fremstød. Se alle regionerne her.
12. oktober 2021 kl. 13.00 | læs »


Børne- og Undervisninsministeriet har sendt et udbud på gaden på 225 millioner kroner. Helt konkret er det Styrelsen for IT og Læring, der er på udkig efter en leverandør til en fireårig rammekontrakt om konsulentydelser til udvikling, support og vedligehold af applikationer.
12. oktober 2021 kl. 11.25 | læs »


Efter sidste års underskud er bøtten nu helt vendt for det københavnske CMS-hus Pentia. Selskabet lander det største million-overskud i dets historie, og omsætningen buldrer frem.
12. oktober 2021 kl. 10.34 | læs »


Moderniseringen af Kriminalforsorgens mest forretningskritiske it-system, Klientsystemet, stoppes, fordi der ikke er styr på finansieringen. Projektet til estimeret 200 millioner kroner blev sat i gang uden tilslutning fra Finansudvalget.
12. oktober 2021 kl. 09.37 | læs »


Pleo sætter nyt ambitiøst mål efter, at selskabet i sommer sikrede sig en kæmpe investering på knap en milliard kroner. Pleo, der i dag har omtrent 150.000 brugere, sigter efter en million brugere inden udgangen af 2025. Nu søsætter Pleo en gratis version af sit produkt i Danmark og tre andre lande. "Målet er at vokse markant over 100 procent år for år. I år lander vi nok på 150 procent," siger direktør Jeppe Rindom til Computerworld.
12. oktober 2021 kl. 08.58 | læs »


Kun 10 måneder efter, at han blev udnævnt til dansk landechef for Accenture, overtager Carsten Sachmann nu ansvaret for hele Norden.
11. oktober 2021 kl. 15.14 | læs »


Interview: Der er to mænd, som Eugene Kaspersky venter på, skal lære at enes. Når de har lært det, vil det blive lettere at bekæmpe it-kriminalitet igen. Indtil det sker, håber den internationale sikkerhedsekspert, at flere vil uddanne sig inden for cybersikkerhed. Her er Eugene Kasperskys to største bekymringer for fremtiden.
11. oktober 2021 kl. 13.45 | læs »Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere