Microsoft advarer mod, at nogle enheder med de nyeste CPU’er er modtagelige over for ”dataskader”. Få derfor patchet din enhed.
9. august 2022 kl. 15.00 | læs »


Hvis Helsingørsagen ender med, at kommuner ikke længere må bruge Chromebooks i folkeskolen, vil det koste mindst halvdelen af kommunerne en masse penge, lyder det fra formanden for kommunale it-chefer.
9. august 2022 kl. 14.21 | læs »


Den internationale koncern Ista med 150 ansatte i Danmark arbejder på højtryk for at komme sig oven på stort hackerangreb, der har ramt virksomheden i 22 lande. En undersøgelse skal nu afdække, om hackerne har fået fat i følsomt data, mens dansk direktør afviser at sige noget om hackernes identitet eller typen af angreb.
9. august 2022 kl. 12.40 | læs »


Det danske energiselskab Ista, der ejer Clorius og Varmekontrol, er udsat for et hackerangreb, der har ramt hele den internationale koncern. Det bekræfter selskabets danske direktør over for Computerworld.
9. august 2022 kl. 12.00 | læs »


Softwarevirksomheden Lyngsoe Systems overtages af den svenske kapitalfond Accent Equity i en stor millionhandel. Det sker efter otte års ejerskab under en dansk kapitalfond.
9. august 2022 kl. 10.24 | læs »


Open source er enormt populært i moderne softwareudvikling. Men brugen af det fører kæmpe sikkerhedsudfordringer med sig, lyder det fra John Nedergaard, salgsdirektør hos Software Improvement Group (SIG). "Når vi kigger på software i dag, er der ingen tvivl om, at den største sikkerhedsrisiko er brugen af open source."
9. august 2022 kl. 09.00 | læs »


Metas splinternye AI-robot, BlenderBot 3, blev lanceret i fredags og skal nu lære at begå sig. Men BlenderBot 3 er mildest talt ikke til at regne med. Endnu. Meta erkender blankt, at botten har det med at fremsætte grove, stødende og biased synspunkter. Men det bliver bedre, lover selskabet.
9. august 2022 kl. 07.07 | læs »


Den tidligere CIO i Falck, Bo Bendsen, tiltræder som CEO og CFO i dansk konsulenthus.
8. august 2022 kl. 15.01 | læs »


Interview: Helsingør Kommune er så utilfreds med Datatilsynet, at kommunen nu vil tage sagen videre til Justitsministeriet, fortæller kommunens teknologidirektør, Lars Rich. Målet: "At andre ikke bliver udsat for det samme en anden gang."
8. august 2022 kl. 14.32 | læs »


Den tidligere direktør i Dansk IT, Rikke Hvilshøj, har landet nyt job.
8. august 2022 kl. 12.40 | læs »


Interview: Det bliver hårdt for de danske organisationer af efterleve alle de elementer, som Datatilsynet lægger op til med sine cloud-spørgsmål. Læs vurderingen fra Henning Mortensen, formand for Rådet for Digital Sikkerhed.
8. august 2022 kl. 11.58 | læs »


Region Syddanmark modtog blot et enkelt tilbud på genudbud om levering af fastnet- og mobiltelefoni i de kommende otte år, efter første udbud blev annulleret efter kritik om favorisering af TDC.
8. august 2022 kl. 10.25 | læs »


Det er svært at danne sig et overblik over omfanget af ransomware-angrebet, fordi mange virksomheder ikke ønsker at være åbne om det, hvis de er blevet ramt. Det skader erhvervslivet, lyder advarslen fra EU's cybersikkerhedsagentur Enisa.
8. august 2022 kl. 08.29 | læs »


Facebooks datacenter i Odense står foran en kæmpemæssig ekspansion, og en dansk virksomhed har fået en milliardordre i forbindelse med udvidelsen.
8. august 2022 kl. 07.55 | læs »


Danske Jacob Laurvigen flyttede til USA i vinter, og han nåede knap nok at få amerikansk jord under fødderne, før en salgsmulighed for hans virksomhed Dexi.io åbnede sig. "Det at være tæt på de store muligheder er helt afgørende, når du skal have sådan et salg igennem," siger han og løfter samtidig lidt af sløret for, hvad fremtiden kommer til at byde på.
5. august 2022 kl. 14.40 | læs »Kommende events
Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

23. august 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

25. august 2022 | Læs mere


CIO Trends 2022: Sådan arbejder de dygtigste CIOs med ledelse, organisation og strategi

Sparringspartner, forretningsudvikler, projektleder, evangelist, strateg og ikke mindst chef. CIO-rollen er under voldsom forandring – hvor især ledelses- og strategidelen får stadig større plads i de komplekse it-organisationer.

30. august 2022 | Læs mere

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital
Job & Karriere
Her er Netcompanys nye hovedkvarter: Flytter til ikonisk adresse i hjertet af København - kommer til at betale million-leje