Premium
"Det gik hurtigt op for os, at vi rimeligt uforstyrret kunne bo ude på universitetet. I første omgang brugte vi en hel sommerferie derude, men det eskalerede hurtigt, og pludselig var vi ni personer, der havde opsagt vores lejemål og boede i et tomt undervisningslokale på universitetet."
18. september 2019 kl. 14.24 | læs »Premium
Oracle Open World, San Francisco: Virum-virksomheden Tia Technology bliver hædret for ny cloud-løsning med stor pris på Oracle Open World-konferencen. "Det er en anerkendelse af de beslutninger, som Tia Technology har taget," lyder det fra manden, der modtog prisen på scenen i San Francisco.
18. september 2019 kl. 11.54 | læs »Premium
Udvidet support til Exchange Server 2010 skulle egentlig stoppe i begyndelsen af 2020. Men nu bøjer Microsoft sig og fortsætter sikkerhedsopdateringerne med yderligere ni måneder.
18. september 2019 kl. 10.58 | læs »Premium
Computerworld Top 100: Sønderjysk virksomhed vinder i år titlen som Danmarks bedste tele- og internetvirksomhed. "Vi har altid være underdogs i det her spil," lyder det fra vinderen. Se hele listen over de 17 bedste televirksomheder i Danmark lige nu og se hvilken plads, de har fået.
18. september 2019 kl. 09.00 | læs »Premium
Opdateret med kommentar fra IBM klokken 16.45.: Fagforbundet Prosa udsender andet konfliktvarsel til IBM. En strejke kan bryde ud allerede i næste uge.
17. september 2019 kl. 15.59 | læs »Premium
I Danmark bør vi designe de offentlige udbud, så det bliver lettere for iværksættere at udfordre konsulenthuse som KMD, NNIT og Netcompany. Det mener danske Daniel Korski, der i dag er iværksætter, men tidligere har var været særlig rådgiver for den tidligere britiske premierminister David Cameron og har rådgivet den afghanske regering om narkotikabekæmpelse.
17. september 2019 kl. 15.30 | læs »Premium
Oracle Open World, San Francisco: Kenneth Johansen fortsætter med at kravle opad den internationale karrierestige hos Oracle. Danskeren skifter nu topchef-jobbet i Tyskland ud med en lignende stilling i Japan. Men det store jobskifte kommer med en pris. "Det jeg får ud af jobbet personligt, skal kunne opveje de ting, jeg går glip af i familien," lyder det.
17. september 2019 kl. 13.17 | læs »Premium
Interview: Bording Data har skiftet ham og er derved blevet til Fiftytwo. Forude venter en stor internationalisering. Læs her, hvordan direktør Henrik Salicath har været med til at støve selskabet af og gøre det klar til fremtiden.
17. september 2019 kl. 12.57 | læs »Premium
NNIT har netop landet en femårig aftale med energiselskabet Norlys, der er skabt af fusionen mellem Eniig og SE. Her skal konsulenthuset sammenlægge centrale it-systemer og udvikle selskabets ERP- og CRM-systemer.
17. september 2019 kl. 11.40 | læs »Premium
To uger efter det omfattende hackerangreb, er den danske virksomhed Demant fortsat ikke tilbage på fuld styrke. Produktionen forventes at være tilbage til normal i denne uge.
17. september 2019 kl. 10.45 | læs »Premium
YouSee forsøger med tre nye partnerskaber igen at bremse tv-kundernes flugt til de amerikanske streaming-tjenester. Samtidig ændrer YouSee indholdet i de faste tv-pakker. Her er, hvad YouSee's kunder kan se frem til.
17. september 2019 kl. 10.20 | læs »Premium
Oracle Open World, San Francisco: Larry Ellison vil revolutionere it-verdenen med autonom teknologi. For autonome systemer kan ikke lave fejl. "Den eneste måde, man kan forhindre datatyveri, er ved at fjerne menneskelige fejl. Den eneste måde at gøre det på er med en autonom database. Vi har en, og det har vores konkurrenter ikke," lød det fra Oracle-stifteren natten til tirsdag, hvor han også uddelte de traditionelle verbale lussinger til AWS.
17. september 2019 kl. 09.00 | læs »Premium
Flere danske virksomheder er ude med lovende lydnyheder til efteråret. Få et overblik over efterårets mest interessante produkter til musikelskerne.
16. september 2019 kl. 15.58 | læs »Premium
Interview: Toke Kruse scorede et stort millionbeløb på salget af Billy, og de penge ønsker han nu at kanalisere ud i sine øvre virksomheder. Han betragter det som en risikospredning.
16. september 2019 kl. 14.16 | læs »Premium
"Det undrer mig, at der ikke er nogen, der har lavet noget tilsvarende på det private marked.
16. september 2019 kl. 12.57 | læs »Kommende events
Microsoft Dynamics 365 – det næste skridt mod den digitale transformation - Aarhus

Hvordan kommer virksomheder i gang med en digital transformation? - Og hvilke værktøjer kan bringe virksomheden bedst muligt igennem forandringerne? Microsoft bud er Microsoft Dynamics 365. Her er samlet alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af apps og en fælles datamodel.

24. september 2019 | Læs mere


Devops – sådan får du mere fart på og kvalitet i udviklingsafdelingen

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På dette seminar får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

25. september 2019 | Læs mere


Cloud Insights 2019: Strategi, governance og services

Få inspiration til hvordan du kan anvende cloud strategisk i dit it-landskab uanset om det handler om infrastruktur, nye avancerede tjenester inden for marketing eller sikre at både drift og oppetid forbliver tårnhøjt.

26. september 2019 | Læs mere

Premium
Sådan fungerer Oracle og Microsofts storstilede cloud-samarbejde: Store muligheder for de danske kunder
Oracle Open World, San Francisco: Med et storstilet cloud-samarbejde binder Oracle og Microsoft sine datacentre sammen for at frigøre kunderne fra de traditionelle datacentre. Inden udgangen af 2020 skal Oracle have flere datacenter-regioner i verden end AWS.
CIO
Hov, der døde vist en enhjørning
Klumme: Hvorfor accepterer vi, at det er OK at kede sig, at det er OK at tiden bare går? Det siger sig selv, at det er nedbrydende for virksomhedens produktions-og handlekraft, at vi tillader os selv at gå i dvale flere gange dagligt.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Sådan undgår du kronisk forsinkede software releases
I dette white paper kigger vi nærmere på, hvad der ligger til grund for forsinkelser og bump på vejen, som ofte kan forsinke releasedatoen for software med flere måneder og i nogle tilfælde år. Vi giver dig proaktive og simple løsninger i denne guide, så du kan ændre på det. For det kan ofte have store konsekvenser og fatale følger for dig og din virksomhed, og i sidste ende gå ud over troværdigheden og omdømmet. Og den situation er der vel ingen der ønsker at stå i?