1 Premium
Det danske it-selskab Atea har netop vundet et ski-udbud for en samlet sum, der løber op i 750 millioner kroner over tre år.
22. maj 2019 kl. 13.26 | læs »Premium
Svenske Dustin indsætter ny CEO for danske Inventio, som selskabet købte for knap tre måneder siden. Men det er ren teknik, og den danske chef, Thomas Klavsen, stopper slet ikke, oplyser Dustin.
22. maj 2019 kl. 13.06 | læs »Premium
Interview: Efter årets første tre måneder kan det danske software-selskab Simcorp fremvise et solidt regnskab. Dette sker på bagkant af en større aktienedtur, der blev forårsaget af et interview med topchef Klaus Holse Andersen. Her får du Klaus Holse Andersens forklaring.
22. maj 2019 kl. 11.10 | læs »Premium
Rigspolitiet skal have nyt it-system, der skal anvendes til registrering af våben i Danmark.
22. maj 2019 kl. 09.45 | læs »Premium
Interview: Københavns Kommune overvejer at sætte gang i en stor transformation til public cloud, selv om kommunen i dag i den grad selv leverer varen. Hvorfor? Få forklaringen fra Stig Lundbech, direktør hos Koncern IT.
22. maj 2019 kl. 09.00 | læs »Premium
Microsoft er klar med den store forårsopdatering af Windows 10. Den nye version har gennemgået omfattende test efter Microsofts massive problemer i efteråret.
22. maj 2019 kl. 08.30 | læs »Premium
Eksisterende og kommende ejere af Huawei telefoner kan se frem til en del usikkerhed omkring Android- og Google-økosystemet på deres smartphones.
21. maj 2019 kl. 15.54 | læs »1 Premium
It-branchen er kendt for at give medarbejderne en klækkelig hyre, men hvilke stillinger er mest indbringende, og hvilke ligger i bund? En ny lønanalyse for 2019 giver overblikket. Se hele listen her.
21. maj 2019 kl. 12.59 | læs »Premium
Søgegiganten løfter sløret for Google Glass 2. Ny hardware og ny salgsmodel skal bringe ’augmented reality’ ud til felten.
21. maj 2019 kl. 12.22 | læs »Premium
Franske Orange køber it-sikkerhedsfirmaet SecureLink. “Cyber security bliver et stadig vigtigere område for alle typer af virksomheder,” lyder det fra Orange.
21. maj 2019 kl. 10.47 | læs »Premium
Det bliver fortsat dyrere for danske og udenlandske virksomheder at blive ramt af et hackerangreb. Her er prisen. Og de bedste tricks til at undgå at betale den.
21. maj 2019 kl. 09.00 | læs »Premium
ComputerViews: Huawei indkasserer flere voldsomme bredsider fra blandt andre den amerikanske stat og Google. Den kinesiske tech-gigant er dog ikke sendt til tælling - endnu. Se her, hvad der kan komme til at ske.
20. maj 2019 kl. 14.08 | læs »Premium
IBM ændrer selskabets prisstruktur for mainframe i et forsøg på at holde fast i de store maskiners relevans i en cloud-baseret verden.
20. maj 2019 kl. 13.30 | læs »Premium
Den kendte teoretiske fysiker Michio Kaku giver sin simple opskrift på, hvordan du bliver en af fremtidens milliardærer og skaber selskaber som Amazon, Airbnb og Uber.
20. maj 2019 kl. 11.45 | læs »Premium
Danske Spil vil købe konsulenter til projektledelse for 25 millioner kroner.
20. maj 2019 kl. 10.15 | læs »Kommende events
FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Intelligent proces automatisering – et vigtigt værktøj til digitalisering

Med smart sammenkobling af de ‘dumme’ softwarerobotter, procestyrings-teknologi og avanceret machine learning, har du mulighed for at skabe selvlærende robotter, der er i stand til automatisk at forbedre sig. Teknologien hedder IPA - intelligent process automization. Kom og hør om anvendelsesmulighederne - og de fem teknologier, der ligger bag IPA.

28. maj 2019 | Læs mere


Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

06. juni 2019 | Læs mere

Premium
Se listen: Disse ti selskaber misbruges mest i mailsvindel
Kendte brands over hele verden misbruges hver dag i svindel-mails til at narre penge og oplysninger ud af virksomheder. Men hvilke virksomhedsnavne er de mest populære at misbruge? Se hele listen her.
Computerworld
TDC ruller fiber ud til flere tusinder husstande - tilbyder gratis opkobling på disse adresser
TDC går i gang med fiber-udrulning til 2.500 husstande på Fyn og Sjælland. Se hvilket husstande, der snart får mulighed for at koble sig på.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.