Artikel top billede

Den danske del af SAP's leder-duo, Jim Hagemann Snabe, kunne torsdag præsentere planerne for Sybase i Frankfurt.

SAP: Her er planerne for Sybase

Siden SAP's opkøb af Sybase har Sybase-partnere og kunder måttet leve i uvished om, hvorvidt Sybases produkter fortsat vil leve deres eget liv. Nu har vi svaret.

Frankfurt: Der er gode nyheder til Sybase-partnere og kunder. Selvom Sybase er blevet opkøbt af SAP, vil virksomheden stadig i høj grad leve sit eget liv.

Torsdag fremlagde den danske co-CEO i SAP, Jim Hagemann Snabe, selskabets planer for opkøbet af Sybase. Samtidig var SAP's anden direktør, Bill McDermott, og Sybase-direktør John Chen med på pressemødet via videokonference fra Boston.

Meldingen var klar. Nuværende Sybase-kunder kan regne med, at supporten og udviklingen af deres produkter vil fortsætte.

"Sybase er et sundt firma, der klarede sig fremragende uden SAP. Derfor ønsker vi også at fortsætte arbejdet med Sybases nuværende produkter, det skal der ikke herske nogen tvivl om," forklarer Bill McDermott.

Et selvstændigt selskab

Sybase vil i fremtiden køre videre som et separat selskab med egne produkter og også Jim Hagemann Snabe gjorde det klart, at det ikke er planen, at Sybase bliver lagt ind i SAP-organisationen.

"Sybase skal forblive et selvstændigt selskab. Sybase og SAP vil også i fremtiden udvikle egne produkter, samtidig med fælles produkter og synergier," forklarer han og uddyber.

"Ligeledes kommer SAP og Sybase også til at have separate salgsfunktioner. Der vil selvfølgelig blive lagt vægt på kryds-salg imellem firmaerne. SAP og Sybase dækker to forskellige markeder i dag. Med dette nye samarbejde vil vi sammen dække en meget bredere del af markedet."

De nye fælles produkter vil således også blive solgt af både SAP og Sybase.

John Chen vil forsætte i sin position som direktør i Sybase. Også for ham har det været ønsket, at Sybase fik lov til at bevare sin selvstændighed.

"Vi vil meget gerne bevare den kultur, der har skabt Sybase' succes, men også i høj grad fordi, vi er loyale overfor for vores mange kunder. De skal ikke lades i stikken," siger John Chen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere