10 anmeldelser: Find din nye mobiltelefon her

Er du træt af, at din mobiltelefon ikke har WiFi, et godt kamera eller ordentlige taster? Så kig med her hvor du får en hurtig oversigt over de seneste 10 mobilanmeldelser på PC World. Find din nye mobiltelefon her.

10 anmeldelser: Find din nye mobiltelefon

Producenterne af mobiltelefoner spytter den ene telefon ud efter den anden, og det kan være svært at overskue, hvilke der er fede, og hvilke der er knap så fede.

Pcworld.dk har testet 10 mobiltelefoner siden nytår, og her kan du få et hurtigt overblik dem.

Vil du se endnu mere, kan du læse artiklen 'Årets bedste mobiltelefoner', hvor du finder de bedste mobiltelefoner fra 2008. Du finder artiklen her.


LG KS360

Testdato: 24. marts 2009. Karakter 1/6

Pris: Set til 1.200 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: Selv en skrabet discountmobil kan score godt, hvis den er god at bruge. Problemet her er, at det er KS360 slet ikke. Tværtimod bliver man utrolig irriteret over mobilen, og det er ikke nogen særlig god egenskab. Vi giver LG KS360 karakteren en ud af seks - mobilen er billig, og det er sådan set det bedste at sige om den.

Læs hele anmeldelsen her.


LG KP500 "Cookie"

Testdato: 18. marts 2009. Karakter 4/6

Pris: Set til 1.800 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: Alt i alt er LG's KP500 en rigtig stabil mobil til en rigtig god pris. Et godt køb hvis du er fascineret af trykfølsomme skærme. Manglende multimedietaster gør betjeningen umulig uden at skulle se på telefonen, og det manglende mini-jack stik gør LG's egne hørepropper til den eneste løsning.

Læs hele anmeldelsen her.


Nokia 5800 XpressMusic

Testdato: 9. marts 2009. Karakter 4/6

Pris: Set til 2.800 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: Nokia 5800 er ikke nogen direkte konkurrent til for eksempel en iPhone. Men kigger man på prisen, er det et rigtig godt bud på en trykfølsom mobil til dem, der ikke vil kaste hele opsparingen efter en ny telefon.

Læs hele anmeldelsen her.


LG KC910 Renoir

Testdato: 3. marts 2009. Karakter 4/6

Pris: Set til 3.000 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: På afstand ser telefonen ganske pæn ud, men straks man får den i hånden, falder begejstringen, og det føles som en billig plastikmobil. Men det er måske det kompromis, man må acceptere for at få en god trykfølsom mobil til omkring 3.000 kroner, som KC 910 er set til. Du får ikke en fejlfri og perfekt telefon, men prisen taget i betragtning får du bestemt noget for pengene.

Læs hele anmeldelsen her.


Nokia N79

Testdato: 25. februar 2009. Karakter: 5/6

Pris: Set til 2.599 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: N79 er en flot og velbestykket mobiltelefon til en fornuftig pris. Hvis det ikke var for de finger-fjendske taster ville den få en ren topkarakter. Nu bliver vi nødt til at anbefale, at du selv lægger en kritisk hånd på mobilen, før du køber. Kan du leve med tasterne, er der ikke noget at betænke sig på. Altså bortset fra hvilken farve-variant, der bedst matcher din garderobe.

Læs hele anmeldelsen her.


Nokia N85

Testdato: 17. februar 2009. Karakter: 4/6

Pris: Set til 3.000 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: Nokia N85 er en solid, velfungerende telefon med mange gode funktioner. Betjeningen er glimrende, tasterne gode, og helhedsindtrykket er rigtigt godt. Kameraet trækker dog ned, og nogle ville måske ønske, at designet havde været lidt friskere. Men trods det er det altså et positivt indtryk, vi står med.

Læs hele anmeldelsen her.


Samsung Soul b (SGH-U800)

Testdato: 4. februar 2009. Karakter: 4/6

Pris: Set til 1.455 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: I det hele taget skal vi huske at holde forventningerne på et rimeligt niveau - på grund af den lave pris. Det glemmer man let i netop dette tilfælde, fordi mobilen simpelthen virker så dyr. Til prisen finder du nok mobiler, der på forskellige punkter er bedre end Samsung Soul b. Men ingen som er lige så dyrt designet.

Læs hele anmeldelsen her.


Sony Ericsson T700

Testdato: 27. januar 2009. Karakter: 3/6

Pris: Set til 1.650 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: Telefonen er et ganske godt bud på en stilsikker mobil, der ikke har voldsomt avancerede funktioner, men trods alt nok til at stille de fleste tilfreds. Sony Ericsson T700 ender på karakteren 3 ud af 6. Det er en fin allround-mobil, selv om kameraet gerne måtte have været bedre.

Læs hele anmeldelsen her.


Nokia 7610 Supernova

Testdato: 15. januar 2009. Karakter: 3/6

Pris: Set til 1.700 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: Målgruppen for Nokia 7610 Supernova er sandsynligvis teenagere, men det betyder ikke, at vi andre ikke kan overveje telefonen. Som en billigere mobil er Nokia 7610 ganske fin. Den har nogle småskavanker, men fungerer overordnet godt. Så kan du leve med spejlforsiden - eller synes du ligefrem, det er fedt - så er Supernovaen ikke noget dårligt bud på en ny mobiltelefon, så længe du ikke forventer et funktionsfyldt mobilmonster.

Læs hele anmeldelsen her.


Nokia 6600 Fold

Testdato: 5. januar 2009. Karakter: 5/6

Pris: Set til 2.000 kroner. Pristjek: Se aktuel pris her.

PC World siger: Kameraet er en af de svage sider ved telefonen (og medvirkende til at Nokia 6600 ikke får topkarakter), men det er designet og de gode taster til gengæld slet, slet ikke. Det elegante udseende er sikkert rigeligt til at få mange til at købe telefonen, og vi forstår dem egentlig godt, for magen til lækker mobil i den billigere prisklasse skal man lede længe efter.

Læs hele anmeldelsen her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere