Navision-hus får amerikansk solo-aftale

En eksklusivaftale mellem Microsoft Business Solutions og Vision Pay giver danske Lessor fodfæste på det nordamerikanske marked. Den danske Navision-udvikler forventer, at partneraftalen med Vision Pay giver en million-omsætning i USA og Canada.

Det danske Navision-hus Lessor er blevet en del af en eksklusivaftale om at levere moduler til Navision-systemer på det nordamerikanske marked.

Lessor, der udvikler lønsystemer til Navision, har dannet partnerskab med amerikanske Vision Pay, som udvikler systemer til personalestyring (HR).

Vision Pay er Navisions eneste officielle leverandør af systemer til lønstyring og HR-beregning på det nordamerikanske marked, hvor selskabet nu skal sælge Lessors systemer. Lessor tager til gengæld Vision Pays HR-moduler under sine vinger herhjemme.

- Aftalen betyder, at Navision vil sende vores produkt ud til hele sin forhandlerkanal i USA og Canada, og vi forventer at få en millionomsætning ud af det, siger Henrik Fich, der er vicedirektør i Lessor.

Svær tysk start

Lessor har valgt at se mod udlandet for at udvide sin potentielle kundebase. Selskabet mistede både omsætning og indtjening, men i stedet for at skære ned, vil det vokse sig gennem de dårlige tider.

Sidste år blev der hyret ti medarbejdere, så Lessor i dag beskæftiger 70, og Henrik Fich og resten af ledelsen i familie-firmaet er på udkig efter nye markeder.

- Vi tror, det er nødvendigt at rette blikket mod udlandet. Vi er i forvejen på det tyske marked, hvor vores strategi var at åbne eget datterselskab. Det var en meget svær start, som vi har lært meget af, blandt andet at vejen frem hedder partnerskaber frem for dyre kontorer, siger han.

Luner lidt i kassen

Partnerskabet med Vision Pay har allerede kastet tre handler af sig på cirka 200.000 kroner i snit.

- Vi skyder på, at aftalen årligt vil sikre os mellem to og ti millioner kroner i ekstra omsætning, hvilket skulle være nok til at lune lidt i kassen, siger Henrik Fich.

Lessor har udviklet systemer til lønstyring, men har længe været på udkig efter en partner, der har fokus på styring af Human-Ressource.

- Vi havde overvejet at udvikle vores eget system, men er meget tilfredse med, at vi nu kan sælge Vision Pays produkter herhjemme. Vi har omkring 450 kunder til vores Navision lønsystem, og omkring 300 af dem er potentielle kunder til HR-modulet, siger Henrik Fich.

Navision udgør 40 procent

Cirka 40 procent af Lessor danske omsætning, der i 2001 landede på 40,7 millioner kroner, stammer fra salget af Navision-systemer.

Resten kommer fra større lønsystemer, blandt andet til mainframe.

Af hele omsætningen kommer omkring 40 procent fra salg gennem forhandlere, mens resten klares direkte.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere