Download: Bliv en sand Windows-jonglør med Aquasnap

Kender du Windows 7-funktionen Aerosnap, der lader dig ændre størrelse på og "klistre" programvinduer til bestemte vinduer på skrivebordet? Dette gratisprogram gør Windows-funktionen endnu bedre. Hent Aquasnap her.

Download: Bliv en sand Windows-jonglør med Aquasnap

Aerosnap er en snedig funktion i Windows 7, der i bund og grund hjælper dig med at jonglere med aktuelle programvinduer - og eksempelvis lynhurtigt placere to tekstdokumenter side om side på skrivebordet, så du kan arbejde mere effektivt.

De fleste it-nørder kan dog nok blive enige om, at funktionen - selv om den er lækker - burde give mulighed for at finjustere indstillingerne.

Eksempelvis gør Aerosnap det ikke muligt at finindstille størrelsen på Aerosnap-zonerne, hvilket kan være særdeles nyttigt, hvis man benytter en skærm med meget høj opløsning. Det vil naturligvis betyde, at der er plads til flere programvinduer side om side.

Med gratisværktøjet Aquasnap kan du simpelthen finde skruetrækkeren frem og finjustere Aerosnap-funktionen, så du kan arbejde endnu mere effektivt på din højtopløselige 30 tommer monitor.

Prøv også Aeroshake

Aquasnap indeholder også en anden Aero-funktion kaldet Aeroshake. Den gør det muligt ikke blot at minimere andre programvinduer, når du "klistrer" de aktuelle vinduer op på skrivebordet side om side, men gør øvrige vinduer i baggrunden transparente.

Inden du trækker Aquasnap ned på harddisken, skal du dog lige være opmærksom på, at programmet ikke er kompatibelt med flere fysiske skærme (eksempelvis udvidet skrivebord), eller hvis du bruger flere virtuelle skriveborde.

For Windows XP- og Vista-brugere, der som udgangspunkt ikke kan muntre sig med Aerosnap, er Aquasnap en fantastisk løsning, der tilfører de støvede styresystemer den praktiske funktionalitet.

Hent Aquasnap her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.