Download: Bliv en sand Windows-jonglør med Aquasnap

Kender du Windows 7-funktionen Aerosnap, der lader dig ændre størrelse på og "klistre" programvinduer til bestemte vinduer på skrivebordet? Dette gratisprogram gør Windows-funktionen endnu bedre. Hent Aquasnap her.

Download: Bliv en sand Windows-jonglør med Aquasnap

Aerosnap er en snedig funktion i Windows 7, der i bund og grund hjælper dig med at jonglere med aktuelle programvinduer - og eksempelvis lynhurtigt placere to tekstdokumenter side om side på skrivebordet, så du kan arbejde mere effektivt.

De fleste it-nørder kan dog nok blive enige om, at funktionen - selv om den er lækker - burde give mulighed for at finjustere indstillingerne.

Eksempelvis gør Aerosnap det ikke muligt at finindstille størrelsen på Aerosnap-zonerne, hvilket kan være særdeles nyttigt, hvis man benytter en skærm med meget høj opløsning. Det vil naturligvis betyde, at der er plads til flere programvinduer side om side.

Med gratisværktøjet Aquasnap kan du simpelthen finde skruetrækkeren frem og finjustere Aerosnap-funktionen, så du kan arbejde endnu mere effektivt på din højtopløselige 30 tommer monitor.

Prøv også Aeroshake

Aquasnap indeholder også en anden Aero-funktion kaldet Aeroshake. Den gør det muligt ikke blot at minimere andre programvinduer, når du "klistrer" de aktuelle vinduer op på skrivebordet side om side, men gør øvrige vinduer i baggrunden transparente.

Inden du trækker Aquasnap ned på harddisken, skal du dog lige være opmærksom på, at programmet ikke er kompatibelt med flere fysiske skærme (eksempelvis udvidet skrivebord), eller hvis du bruger flere virtuelle skriveborde.

For Windows XP- og Vista-brugere, der som udgangspunkt ikke kan muntre sig med Aerosnap, er Aquasnap en fantastisk løsning, der tilfører de støvede styresystemer den praktiske funktionalitet.

Hent Aquasnap her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere