Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

81 pengeinstitutter vil have Mobilepay ned med nakken

81 danske pengeinstitutter blæser til kamp mod Danske Banks meget populære Mobilepay.

En lang række danske pengeinstitutter går sammen i en stor-offensiv mod Danske Banks udbredte løsning til mobilbetalinger, Mobilepay, skriver Børsen.

Gruppen tæller i alt 81 pengeinstitutter og har blandt andre Sydbank, Nordea og Jyske Bank med på holdet.

De 81 pengeinstitutter vil med en stor kampagne forsøge at hale ind på Danske Bank, der med 1,2 millioner brugere af Mobilepay sidder på langt størstedelen af markedet.

Modsvaret fra de 81 pengeinstitutter er løsningen Swipp, som i dag har omkring 350.000 brugere.

Det er målet, at dette tal skal runde en million i løbet af det kommende år.

Blandt andet vil de 81 pengeinstitutter fremover forsøge at overbevise deres erhvervskunder om, at de skal tage Swipp til sig og eksempelvis tilbyde løsningen til deres egne kunder.

"Det vil ikke undre mig, hvis vi har flere erhvervskunder ved årets udgang end vores konkurrent," siger Niels Skylvad, områdedirektør i Sydbank, til Børsen.

Får det svært

Det kan imidlertid godt blive svært for de 81 pengeinstitutter at komme på omgangshøjde med Danske Bank.

Det vurderer Preben Mejer, direktør i Innovation Lab.

"Det er tydeligt, at Swipp er kommet senere til markedet. Der er meget langt mellem Mobilepay og Swipp i brug og udbredelse," siger han til Børsen.

Læs også: Åben krig om mobilbetalinger: Så meget er på spil for de danske banker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere