Artikel top billede

(Foto: Picasa)

Slut med Project Spartan: Nu har Microsofts nye browser fået sit rigtige navn

Microsoft Build, San Francisco:: Microsoft har ved udvikler-konferencen Build i San Francisco endelig offentliggjort navnet på den nye browser til Windows 10.

Build 2015. San Francisco: Microsoft Edge. Det er navnet på Microsofts nye browser, som skal erstatte den nu forældede Internet Explorer.

Den nye browser har ellers indtil nu gået under navnet "Project Spartan", når Microsoft har fremvist den nye browser, som ifølge Microsoft er langt hurtigere end Internet Explorer.

"Vores brugere vil opleve en helt anden internet-oplevelse, end de har oplevet på nogen anden browser. Og så giver "e'et" i logoet pludselig meget mere mening, " forklarede en smilende Joe Belfiore, Windows-ansvarlig for Microsoft, ved Build-konferencen.

Microsoft Edge skal fuldstændig overtage Windows' browser-arbejde, men Internet Explorer vil stadig medfølge på hver eneste Windows 10-enhed for en sikkerheds skyld i forbindelse med kompabilitetsproblemer.

Selvom vi hørte meget nyt om Microsoft Edge, så er der endnu ikke nyt om, hvornår vi får Windows 10 i hænderne - eller endnu mere vigtigt: på vores computere.

Det blev lækket for en uge siden af AMD's CEO, at Windows 10 vil komme i slutningen af juli, men en mere specifik dato er endnu ikke offentliggjort.

Du kan læse meget mere om Microsoft Edge - daværende Project Spartan - og vi vil også fortælle mere om Project Spartan i løbet de kommende dage direkte fra Build 2015, hvor Computerworld som det eneste danske medie er til stede.

Læs også:

Microsofts nye Spartan-browser: Derfor er motoren så speciel

Video afslører interessant funktion i Microsofts nye Spartan-browser

Microsoft klar med spritny Spartan-browser - du kan prøve den her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere