Artikel top billede

Microsoft viser HoloLens-evner i ny video: Spil Xbox eller Netflix direkte på din væg

HoloLens er Microsofts udviklingsprojekt for fremtidens computer. Se her, hvordan brillen fungerer i helt ny video fra Microsoft.

Microsofts HoloLens er stadig i udviklingsfasen, og der kommer til at gå mindst et år, før vi dødelige får fingre i de holografiske briller.

Men Microsoft holder ild i hype-bussen med en video som nedenfor.

Har du en Xbox, kan du nu streame dine spil til en Windows 10-pc. Det giver mening til en bærbar computer, som ikke selv kan køre grafisk krævende spil - men med HoloLens vil du kunne streame dine spil direkte op på en væg.

I videoen viser HoloLens program manager, Varun Mani, at han kan opsætte Halo på en væg ved siden af fjernsynet, som det først blev spillet på. At streame Halo 5 vil altså ikke skabe en 360 graders oplevelse af spillet, som nogle nok havde håbet på.

Ligeledes ser det ud til at være i en lavere opløsning og en lavere framerate end på fjernsynet.

Ikke desto mindre ser det imponerende ud, og kan være en smart løsning, når nu kæresten, konen, kontroltårnet, huspumaen vil se fjernsyn, at du så kan vende ryggen til og blive ved med at skyde Covenant-soldater.

Det er dog allerede andre spil, som i højere grad udnytter brillernes holografiske evner. Blandt andet har Microsoft frigivet en video af Minecraft, som du kan spille på en helt ny måde.

Video: Minecraft på Microsofts HoloLens viser potentialet i hologrammer

Ligeledes kan du læse Computerworlds oplevelse af brillerne her, da vi fik muligheden for at prøve dem ved årets Build-konference i foråret. 

Du kan også se, hvordan Netflix eller Candycrush fungerer med HoloLens her under.

Læs også. Vild pris for et HoloLens Developer Kit: Klar til at betale 20.000 kroner?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere