Artikel top billede

Microsoft viser HoloLens-evner i ny video: Spil Xbox eller Netflix direkte på din væg

HoloLens er Microsofts udviklingsprojekt for fremtidens computer. Se her, hvordan brillen fungerer i helt ny video fra Microsoft.

Microsofts HoloLens er stadig i udviklingsfasen, og der kommer til at gå mindst et år, før vi dødelige får fingre i de holografiske briller.

Men Microsoft holder ild i hype-bussen med en video som nedenfor.

Har du en Xbox, kan du nu streame dine spil til en Windows 10-pc. Det giver mening til en bærbar computer, som ikke selv kan køre grafisk krævende spil - men med HoloLens vil du kunne streame dine spil direkte op på en væg.

I videoen viser HoloLens program manager, Varun Mani, at han kan opsætte Halo på en væg ved siden af fjernsynet, som det først blev spillet på. At streame Halo 5 vil altså ikke skabe en 360 graders oplevelse af spillet, som nogle nok havde håbet på.

Ligeledes ser det ud til at være i en lavere opløsning og en lavere framerate end på fjernsynet.

Ikke desto mindre ser det imponerende ud, og kan være en smart løsning, når nu kæresten, konen, kontroltårnet, huspumaen vil se fjernsyn, at du så kan vende ryggen til og blive ved med at skyde Covenant-soldater.

Det er dog allerede andre spil, som i højere grad udnytter brillernes holografiske evner. Blandt andet har Microsoft frigivet en video af Minecraft, som du kan spille på en helt ny måde.

Video: Minecraft på Microsofts HoloLens viser potentialet i hologrammer

Ligeledes kan du læse Computerworlds oplevelse af brillerne her, da vi fik muligheden for at prøve dem ved årets Build-konference i foråret. 

Du kan også se, hvordan Netflix eller Candycrush fungerer med HoloLens her under.

Læs også. Vild pris for et HoloLens Developer Kit: Klar til at betale 20.000 kroner?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere