Fortalt til: Nicolai Devantier

Mennesker i IT

Udgivet 7. december 2016 kl. 09.05
"Jeg har lige været i Indien for at besøge nogle af de outsourcing-firmaer, som ønsker partnerskaber i Danmark. En af de ting, der virkelig slår benene væk under en, er størrelsen på it-virksomhederne.

Det var virkelig en øjenåbner at se størrelsen på de indiske virksomheder. Jeg besøgte eksempelvis et udviklerfirma, der koder og implementerer et SAP-lignende system, hvor der sad 5.000 it-folk under det samme tag.

På det område er Indien et helt vildt teknologiland.

Det er godt nok mange it-udviklere samlet på et sted, og det må få mange udviklerhuse rundt omkring i hele verden til at ryste i bukserne.

Hvis du er dansk it-virksomhed, så mener jeg, at er du nødt til at finde en partner sådan et sted, for de størrelser kan vi slet ikke konkurrere med.

Det er ikke muligt for os at følge med i hverken hastigheden eller evnen til at tiltrække dygtige it-folk i det omfang."
Henrik Zangenberg, CEO i Zangenberg Group.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.